Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

BB cream

BB cream er et af de nye produkter på det danske marked, når det gælder hudpleje og makeup. BB cream står for "Beauty Balm cream", og det kan bedst beskrives som en farvet dagcreme, der plejer og fugter huden. Hos Helsam er vi vilde med, at en BB cream kan give dig lækker hud på et øjeblik, samtidig med at cremen gavner din hud. En BB cream er dermed en skøn blanding af hudpleje og let makeup.
Vis som

Personlig pleje

5 produkter
Vis som

BB cream - lækker dagcreme med diskret farve

BB cream er det helt oplagte produkt til hverdage, hvor man ønsker pæn, ensartet hud helt uden at skulle bruge lang tid på at lægge makeup. Det tager kun et øjeblik at lægge et tyndt lag creme, der giver indtrykket af en mere ensartet, men stadig meget naturlig hud. Med BB cream og lidt mascara kan du på ganske få minutter blive klar om morgenen. Du kan dog også sagtens vælge at lægge en smuk blush eller andre makeup-produkter ovenpå din BB cream, hvis du har lyst.

Tip! Vær opmærksom på at BB cream findes i flere nuancer af beige. Sørg for at vælge en BB cream, der passer til din hudtone, for at få så naturligt og ensartet et resultat som muligt.