Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Nyhed
Body lotion
Astion

Body lotion

89,95 DKK

Body lotion.

200 ml 449,75 DKK/l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Body lotion.

Varebeskrivelse:

Opdag den ultimative løsning for tør hud og daglig pleje med Astion Pharma's Body Lotion. Denne lette, hurtigt absorberende lotion er beriget med urea og niacinamid (vitamin B3), som sammen sikrer intensiv fugtighed og styrker hudens modstandskraft. Formuleret til at trænge dybt ind i huden, holder denne body lotion din hud fugtet og beskyttet hele dagen.

Astion Pharma Body Lotion er særligt effektiv mod kløende og tør hud og er et ideelt valg til daglig fugtpleje ved eksem. Den er velegnet til brug på alle hudtyper og kan anvendes af både voksne og børn fra 0 år, hvilket gør den til et familievenligt produkt.

Denne body lotion er mere end bare en fugtgiver; den arbejder aktivt for at genopbygge og bevare hudens naturlige barriere, hvilket er essentielt i kampen mod eksem og tør hud. Urea er kendt for sine fugtbevarende egenskaber, der hjælper med at reducere vandtab og forbedre hudens overfladestruktur. Niacinamid er værdsat for sine beroligende egenskaber og evnen til at minimere rødme og irritation.

Denne body lotion er formuleret uden parfume, hvilket gør den ideel for personer med sensitiv hud eller dem, der foretrækker duftfri hudplejeprodukter.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Påfør lotion på ren hud efter badet eller når huden føles tør. Massér blidt ind i huden i cirkulære bevægelser for at fremme absorption. Produktet absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet fornemmelse, hvilket gør det nemt at tage tøj på umiddelbart efter påføring.

Ingredienser:

Aqua/Water
Helianthus Annuus Hybrid Oil
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
Urea
Glycerin
Glyceryl Stearate Citrate
Cetearyl Alcohol
Niacinamide
Hydrogenated Ethylhexyl Olivate
Phenoxyethanol
Sodium Citrate
Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables
Carbomer
Allantoin
Saccharide Isomerate
Sodium Hydroxide
Caprylyl Glycol
Tocopherol
Citric Acid

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Leverandør:

Australian Bodycare Continental
DK-5492 Vissenbjerg

Stregkode:

5714535000965

Varenummer:

56383