Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Chlorella & Spirulina pulver
Chlorella & Spirulina pulver
ALIGA AQTIVE

Chlorella & Spirulina pulver

109,95 DKK

Kosttilskud

200 g 549,75 DKK/kg
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam
  • Vegansk

Varebetegnelse:

Kosttilskud

Varebeskrivelse:

Chlorella & Spirulina er to særdeles velkendte kosttilskud, og med dette produkt får du det bedste af to verdener med et højt indhold af Vitamin B12 og Vitamin K og et naturligt indhold af klorofyl. Chlorella bidrager til kroppens naturlige afgiftningsproces. Aliga Aqtives Chlorella & Spirulina pulver har derudover et højt indhold af vitamin B12 og vitamin K. Vitamin B12 bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til immunsystemets normale funktion, mens vitamin K bidrager til at vedligeholde normale knogler.
Vitamin B12 findes ikke naturligt i kroppen, og skal derfor tilføjes enten via maden (kød, mejeriprodukter ol.) eller gennem kosttilskud som dette, hvorfor produktet er yderst velegnet til veganere og andre med intet eller begrænset indtag af kød- og mejeriprodukter.
Chlorellapulveret i produktet, er dyrket på Aliga Aqtives egen fabrik i Hjørring i Nordjylland. Den dyrkes i lukkede tanke, hvor algerne tilføres næring gennem lukkede, sterile systemer. På den måde sikres det, at der ikke forekommer uønskede bakterier eller andre partikler i det færdige pulver.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

1 tsk. (ca. 3g) dagligt. Det anbefales at begynde med 1/2 tsk (1,5g) og øge gradvist til 1 tsk hen over en uge.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold
1/2-1 tsk.
% RI (Referenceindtag)
Vitamin K (μg)
10-20
13-27
Vitamin B12 (μg)
0,7-1,3
28-52
Klorofyl (mg)
13-26

Brugsanvisning og forholdsregler:

Pulveret kan anvendes på flere måder, for eksempel i et glas vand, i en blendet smoothie eller juice, i diverse madopskrifter eller i bagværk (vær altid opmærksom på anbefalet daglige dosis).

Opbevaring:

Tørt, stuetemperatur i lukket pose.

Ingredienser:

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)
Spirulina (Arthrospira platensis L.)

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Kan indeholde spor af:

Sulfit

Leverandør:

Aliga ApS
DK-9800 Hjørring

Stregkode:

5700002276742

Varenummer:

55435