Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Udsolgt
Trifalla mave og tarm

Trifalla mave og tarm

159,00 DKK

Kosttilskud.

60 tab 2,65 DKK/stk
Ikke på lager
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Kosttilskud.

Varebeskrivelse:

Trifalla består af 3 indiske frugter, som balancerer mave (Bibhitaki), tyndtarm (Amla) og tyktarm (Haritaki). Et gammelt indisk ordsprog siger:"Om så din mor forlader dig, skal det nok gå, bare du har Trifalla!"

Amla - frugt:
Bidrager til et sundt tarmsystem, støtter fordøjelsen, vedligeholder tarmfunktionerne og bidrager til fysisk velvære og regelmæssig afføring.

Haritaki - frugt:
Meget støttende til mange aspekter af fordøjelsesfunktionen, øger forbrændingen, modvirker luft og hjælper til en balanceret regelmæssig afføring. Bidrager til en sund lever og til at vedligeholde et normalt blodsukker og sunde urinveje. Styrker immunsystemet og kroppens naturlige forsvar. Hjælper til at vedligeholde styrke og energi samt beskytte cellerne mod aldring. Har et højt indhold af naturlige anti-oxidanter, som hjælper til at beskytte dine celler, bindevæv og organer og reducerer alderdomssymptomer. Haritaki øger kroppens totale kapacitet af anti-oxidanter, som styrker immunsystemet. Bidrager til et sundt kredsløb samt et sundt og stærkt hjerte samt normalt kolesterol. Støtter sunde luftveje og med dens astringente kvaliteter vedligeholde slimhinderne i næse, hals og lunger.

Bibhitaki - frugt:
Bidrager til at vedligeholde en stærk slimhinde i fordøjelsen og støtter fordøjelse og udskillelse. Hjælper til at opretholde styrken af åndedrætssystemet. Bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukker, til et sundt kredsløb og til normalt kolesterol. Støtter immunsystemet, bidrager til at beskytte leveren og til at vedligeholde synet samt sundt hoved og hår. Indeholder anti-oxidanter, som hjælper til at beskytte dine celler, bindevæv og organer. Bibhitaki øger din krops samlede kapacitet af anti-oxidanter, og kan bidrage til at styrke dit immunforsvar og beskytte celler, bindevæv og organer.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

Fast mave: 1-2 tabletter dagligt
Løs mave: 1-2 tabletter 2 gange dagligt på tom mave ca. 15 min før måltid.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold
2-4 tabletter
% RI (Referenceindtag)
Amla (mg)
400-800
Haritaki (mg)
400-800
Bibhitaki (mg)
400-800

Opbevaring:

Tørt.

Ingredienser:

Amla (Emblica officinalis Gaertn.)
Haritaki (Terminalia chebula Retz.)
Bibhitaki (Terminalia belerica Gaertn.)
Fyldemidler (dicalcium, magnesiumsalte af fedtsyrer, mikrokrystallinsk cellulose, aerosil)
Overfladebehandling (shellak E904)

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Leverandør:

Human Balance
DK-2200 København N

Stregkode:

5705471000065

Varenummer:

7098