Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Regomun Urte-complex Ø
Herrens Mark

Regomun Urte-complex Ø

179,00 DKK

Kosttilskud

400 ml 447,50 DKK/l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik
  • Ø-mærket
  • EU økologimærket
  • Vegansk
  • Økologisk indhold

Varebetegnelse:

Kosttilskud

Varebeskrivelse:

Urte-complex med fermenteret echinacea, oregano og havre.
Regomun består af en unik sammensætning af økologiske urter og planter, alle dyrket på Fyn: Echinacea, oregano, havre, citronmelisse og mælkebøtte. Echinacea bidrager til et normalt fungerende immunforsvar, og er beroligende for hals og svælg. Oregano understøtter normalt fungerende luftveje. Havre bidrager til at modstå mental og fysisk træthed og bidrager til en normal mave-tarm funktion.

Regomun er et upasteuriseret, økologisk urte-complex fremstillet af pressesaften fra echinacea, oregano, havre, mælkebøtte og citronmelisse. Ekstraktet fermenteres med mælkesyrebakterier og opnår en lav pH-værdi (ca. 4), som sammen med de levende mælkesyrebakterier, og den iltfrie emballage gør at ekstraktet forbliver friskt efter åbning. Derfor er tilsætning af alkohol eller konserveringsmidler unødig.

Herrens Mark er et specialiseret, økologisk landbrug på Vestfyn med fokus på udvikling af fermenterede urteekstrakter til brug i kosttilskud.
Her varetages hele processen fra frøet lægges i jorden til ekstraktet skænkes i glas. Alle urter dyrkes på egne marker, høstes friske og forarbejdes nænsomt i egen produktion. Ekstrakterne fermenteres med mælkesyrebakterier og når de er klar til salg, pakkes de i eget pakkeri.
De økologiske mælkebøtter bliver som den eneste urt i Regomun høstet midt på foråret. Resten af urterne står indtil midt på sommeren, hvor de høstes og forarbejdes nænsomt på eget produktionsanlæg.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

40 ml dagligt, max 80 ml.(20 ml) morgen og (20 ml) aften gerne ifm. et måltid.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold
40-80 ml
% RI (Referenceindtag)
Havre ekstrakt (Avena Sativa)
24-48 ml
Echinacea ekstrakt (Echinacea Purpurea)
6-12 ml
Mælkebøtte ekstrakt (Taraxacum Officinale)
4-8 ml
Oregano ekstrakt (Origanum Vulgare)
3,2-6,4 ml
Citronmelisse ekstrakt (Melissa Officinalis)
2,8-5,6 ml

Brugsanvisning og forholdsregler:

Omrystes før brug.
40 ml dagligt: 20 ml morgen og 20 ml aften gerne ifm. et måltid. Tages som en 10 dags kur eller efter behov (max 80 ml. dagligt). Indtages i en periode af min. 5 dage sammenhængende. Smagen er særlig og syrlig. Det er imidlertid let at sløre den ved at blande ekstraktet 1:1 med danskvand. Kan evt. også blandes i smoothie eller juice.

Opbevaring:

Ved stuetemperatur, men gerne svalt.
Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt. Holdbarhed se bagsiden af kartonen. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Ingredienser:

HAVRE 60% (Avena sativa)*
Echinacea 15% (Echinacea purpurea)*
Mælkebøtte 10% (Taraxacum officinale)*
Oregano 8% (Origanum vulgare)*
Citronmelisse 7% (Melissa officinalis L.)*
Tilsat Podekultur* (Gulerødder*, salt)

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Allergener:

HAVRE

Leverandør:

Herrens Mark Aps
DK-5580 Nørre Aaby

Oprindelsesland:

DK-ØKO-100Dansk jordbrug

Stregkode:

5704781300001

Varenummer:

52167