Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Protefix fastholdelses creme
Protefix

Protefix fastholdelses creme

66,50 DKK

Fastholdelses creme til tandproteser.

47 g 1.414,89 DKK/kg
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Fastholdelses creme til tandproteser.

Varebeskrivelse:

Protefix Fastholdelses Creme er den optimale løsning. Det er den moderne creme, som mange allerede bruger. Ved svære kæbe- og klæbeforhold er Protefix Fastholdelses Creme effektiv. Også ved kraftig spytproduktion, er Protefix Fastholdelses Creme meget effektiv. Den er let at påføre, er smagsneutral, og den medfører ikke en ubehagelig smagsforandring af mad og drikke. I modsætning til andre fastholdelses cremer kan Protefix Fastholdelses Creme påføres direkte på den våde protese.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Rengør protesen og mundslimhinden for evt. klæberester, hvorefter Protefix Fastholdelses Creme påføres i et tyndt lag på våd eller tør tandprotese (i fordybningen i over- og underkæbeprotesen, på den del, der berører kæben). Ved behov kan De smøre en stribe Protefix Fastholdelses Creme på ganedelen til overkæbeprotesen. Derefter anbringer De tandprotesen i munden og trykker den fast til kæben i nogle sekunder. Må kun påklæbes hvis mundslimhinden er sund og intakt. Vent 5 minutter før De spiser eller drikker. Fastholdelses cremen ændrer ikke bidehøjden. Brug Protefix Fastholdelses Creme sparsomt, da klæbeevnen ved overdosering kan blive reduceret. Tjek regelmæssigt at Deres tandprotese sidder korrekt. Anvendelse af fastholdelsescreme bør kun være midlertidig.

Opbevaring:

Under 25°C.

Fremstillet af:

Copolymere, carboxymethylcellulose, paraffin, vaseline, siliciumdioxid, menthol, azorubin, 4-Hydroxybenzoesyremethylester

Leverandør:

Maxipharma A/S
DK-8270 Højbjerg

Oprindelsesland:

Tyskland.

Stregkode:

4009932662139

Varenummer:

14905