Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

BLACK FRIDAY 2021

Black Friday hos Helsam

BLACK FRIDAY / BLACK DAYS 2021 er forbi.

Vil du gerne have gode tilbud på masser af produkter og må tilbuddene gerne være ekstra gode? Så er Black Friday helt sikkert noget for dig. Hos Helsam markerer vi Black Friday med ekstra gode tilbud på helsekost og kosttilskud til hele familien. 

Du finder alle vores gode Black Friday tilbud i vores butikker og her på helsam.dk. Gør en god handel og spar penge på helsekost, kosttilskud, vitaminer, ansigtspleje, makeup og meget mere.

 

Gå ikke glip af gode tilbud!

Vil du være sikker på at få besked om gode tilbud løbende?
Så tilmeld dig vores kundeklub - Club Overskud.

Club Overskud er gratis og du optjener samtidigt 5% i bonus på alle køb over 300 kr.

 

Sortér efter
1109 produkter
Sortér efter

Black Friday 2021 hos Helsam

Black Friday tilbud

Black Friday er indbegrebet af gode tilbud hvor der kan spares mange penge. Du kan købe lige hvad hjertet begærer til ekstra gode priser. Find dine julegaver eller forkæl dig selv med en ekstra gave. Måske er du på jagt efter kosttilskud og helsekost til hele familien? Eller også skal køkkenets krydderi- og ingredienslager fyldes op?

Det kan også være du blot er på jagt efter små, men gode kalendergaver til børnene eller kæresten. Vi kan godt garantere, at vi til Black Friday vil have tilbud på mange produkter som kan gøre din hverdag grønnere og lidt sundere.

 

Black Week/Black Friday i alle Helsam butikker og på webshop

Uanset om du helst vil handle i en fysisk butik eller shoppe i ro og mag hjemme i sofaen, så er det muligt hos Helsam. Vi har xx butikker fordelt over hele Danmark, samt en stor webshop hvor du finder alle vores fantastiske produkter. Handler du online får du fri fragt til din nærmeste Helsam-butik uanset ordrens størrelse, eller til dig selv ved køb fra 199 kr. 

I vores butikker er vi som altid klar til at hjælpe, give gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit køb – så kig endelig ind hos din lokale Helsam.

Vi sørger for skarpe tilbud på en hel stribe populære mærker og spændende produkter.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om Black Week tilbuddene allerede inden det går løs.

 

Black Friday, Black Week, Black Weekend & Cyber Monday

Black Friday er et handelsfænomen, der har grebet om sig internationalt de seneste år. Oprindeligt stammer Black Friday fra USA - dagen efter Thanksgiving – hvor butikker har markeret starten på julesalget med ekstra gode tilbud og udvidede åbningstider.


I midt 00’erne er Cyber Monday kommet til som en handelsdag for e-handel og online shopping.


I dag er Cyber Monday ofte en forlængelse af Black Friday, så det bliver
til én lang tilbudsperiode kendt som Black Weekend eller Black Week.