Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Helsam Sønderborg

Åbningstider

Mandag     10.00 - 17.30
Tirsdag     10.00 - 17.30
Onsdag     10.00 - 17.30
Torsdag     10.00 - 17.30
Fredag     10.00 - 18.00
Lørdag     10.00 - 15.00

Kontakt os

» Jernbanegade 21
» 6400 Sønderborg
» Tlf: 74 46 81 40
» CVR 17444387
» E-mail

 

Facebook

Kontrol rapport

zero butik

Online Booking

Helbredstjek

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste alternative behandlere, som udfører forskellige helbredstjek. Du kan læse om de forskellige tests her.

Har du mistanke om mulige allergier eller fødevareintolerancer? Er du i tvivl, om du mangler vitaminer, mineraler og urter? Har du søvnforstyrrelser, smerter, udslag på huden, svampesygdomme eller andet? Er du nysgerrig efter at finde sammenhængen mellem kroppens symptomer, sygdomme og ikke mindst årsager?

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål, så kan vi tilbyde dig en mulighed for et sundhedstjek eller helbredstjek i forhold til, hvad der passer bedst til dig.

Vi har et samarbejde med forskellige selvstændige alternative behandlere, som er stærke inden for forskellige områder. Vores tilknyttede behandlere sætter hele personen i fokus igennem en holistisk rådgivning og vejledning. Læs mere om den enkelte behandler og find lige præcis den tilgang, som passer dig.


Vitamin- og mineraltest v/Biopat Mette Durup Bech
 
Mette Durup Bech tester bl.a. for vitaminer, mineraler og andre ubalancer, og hvis du ønsker det, så giver hun råd og vejledning om f.eks. kost, urter m.m. En vitamin- og mineraltest udføres ved hjælp af et elektronisk måleapparat, en Biotron, hvor man kan finde frem til, hvad kroppen behøver eller mangler af diverse vitaminer, mineraler og olier og om det er hensigtsmæssigt at tilføre nogle urter eller mælkesyrebakterier for at optimere kroppens balance.

Mette Durup Bech er uddannet biopat i 2002, har praktiseret siden og har klinik i Aalborg. Biopati er en helhedsterapi, der ud fra alternative test- og behandlingsmetoder forsøger at skabe en optimal balance i kroppen. Hun er endvidere uddannet som dybdeterapeut hos Estrid og Steen Nordby hos Institut for dybdeterapi, Århus i 2006. Foruden sit arbejde med biopati, samtaleterapi, healing m.m. i sin klinik i Ålborg foretager hun også tests i helsekostbutikker.

Mette siger på sin hjemmeside www.nordjyskbiopat.dk ”Jeg brænder for at hjælpe andre til at få mere balance i deres liv og derfor arbejder jeg for at finde de bedste individuelle løsninger til mine klienter.”


VEGATEST v/Heilpraktiker Thomas Kjærsgaard

VEGATEST repræsenterer en metode til hurtig og pålidelig bestemmelse af sammenhængen mellem kroppens symptomer, sygdomme og ikke mindst årsager! Testen er hovedsageligt rettet mod at finde de funktionelle ubalancer og at behandle dem direkte. Terapikonceptet minder om de kliniske og laboratorietekniske undersøgelser, men sætter her hele personen i fokus igennem en holistisk rådgivning og vejledning.

Thomas Kjærsgaard er Heilpraktiker, foredragsholder, forfatter, samt helsecoach for elitesportsudøvere i Danmark og Norge. Thomas har specialiseret sig i syre-basesygdomme, homøopati, samt immun- og neuralterapi igennem de sidste 15 år.


Henriette Skov

Kinesiologisk test og afbalancering af kroppen v/ Henriette Skov

Kroppen kommer af og til i slinger – og dagligdagen, humøret og livet som helhed påvirkes heraf. Årsagerne kan være mange – dels helt basal mangel på vand, søvn, bevægelse, sund kost mv. og dels mere komplicerede sammenhænge og "lag-på-lag-effekt" af ovennævnte kombineret med fx forgiftninger/overdoseringer fra tungmetaller eller tilsætningsstoffer, allergi, betændelses-tilstande mv. Resultatet kan være mange forskellige symptomer, fra træthed til smerter eller ubehag af forskellig art. 

Din krop ved heldigvis godt hvad der foregår, og det afspejler sig i musklernes reaktion – som kan testes vha. muskeltest (kinesiologi). Via denne muskeltest finder vi i fællesskab frem til ubalancen – og lige så vigtigt; finder frem til, hvad der igen bringer kroppen i balance, fx akupressur-punkter, særlige energi-øvelser, kost, homøopatisk medicin, kosttilskud og meget andet. 

Henriette Skov er DK-Kinesiolog ® (RAB), Lægeeksamineret massør, underviser samt foredragsholder. Egen klinik siden 2002.


Jenny RavnCell-wellbeing test ved Jenny Ravn, TerapiSyd

Med en hårrodsscanning fra Cell-wellbeing får du en epigentisk analyse af dine kropscellers tilstand.

Det handler om, hvordan dine kropsceller trives, hvad dine celler er belastet af samt, hvad dine celler mangler af næringsstoffer. Testrapporten er en del af konsultationen, hvor der afsættes god tid til gennemgang. 

Testrapporten indeholder svar på dine cellers mangler af vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, antioxidanter, aminosyrer. Dernæst hvordan din aktuelle modstandskraft er i forhold til virus, bakterier, svamp, parasitter samt hvad dine celler er belastet af i forhold til fødevarer, tilsætningsstoffer, stråling, el og wi-fi.

Optimeret Velvære: Stor test med systemrapporter, dybdegående

Vegetar / Vegan: Stor test med systemrapporter, dybdegående

Naturligt Optimeringsplan: Mindre og mere forenklet test, uden systemrapporter

Elite test for sportsfolk: Stor test, fokus på udholdenhed, ydeevne og præstation

Hver enkelt test indeholder personlig fødevare plan med anbefaling for de kommende 90 dage.

Praktisk: Teknikken kræver personligt fremmøde. Med pincet trækkes der 4-6 nakkehår ud, som scannes, hvorefter scanningssvar sendes anonymiseret og via krypteret internetforbindelse til teknologicenter i Tyskland.
Efter 15 min. modtager vi en komplet testrapport, som vi gennemgår, hvorefter du får rapporten tilsendt på mail.

Dato: Efter aftale, primært onsdage og lørdage
Pris: Afhænger af testtype.
Tidsbestilling: Jenny Ravn, telefon: 40416404 eller mail:
kontakt@terapisyd.dk                                                                                                      
Yderligere info:
www.terapisyd.dk

Sortér efter
 

 

Landsdækkende bytteservice

Vi er en del af Helsams landsdækkende bytteservice
En gave købt her kan byttes inden for 14 dage.