Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Helsam Sønderborg

Åbningstider

Mandag     10.00 - 17.30
Tirsdag     10.00 - 17.30
Onsdag     10.00 - 17.30
Torsdag     10.00 - 17.30
Fredag     10.00 - 18.00
Lørdag     10.00 - 15.00

Kontakt os

» Jernbanegade 21
» 6400 Sønderborg
» Tlf: 74 46 81 40
» CVR 17444387
» E-mail

 

Facebook

Kontrol rapport

zero butik

Helbredstjek

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste alternative behandlere, som udfører forskellige helbredstjek. Du kan læse om de forskellige tests her.

Har du mistanke om mulige allergier eller fødevareintolerancer? Er du i tvivl, om du mangler vitaminer, mineraler og urter? Har du søvnforstyrrelser, smerter, udslag på huden, svampesygdomme eller andet? Er du nysgerrig efter at finde sammenhængen mellem kroppens symptomer, sygdomme og ikke mindst årsager?

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål, så kan vi tilbyde dig en mulighed for et sundhedstjek eller helbredstjek i forhold til, hvad der passer bedst til dig.

Vi har et samarbejde med forskellige selvstændige alternative behandlere, som er stærke inden for forskellige områder. Vores tilknyttede behandlere sætter hele personen i fokus igennem en holistisk rådgivning og vejledning. Læs mere om den enkelte behandler og find lige præcis den tilgang, som passer dig.


VEGATEST v/Heilpraktiker Thomas Kjærsgaard

VEGATEST repræsenterer en metode til hurtig og pålidelig bestemmelse af sammenhængen mellem kroppens symptomer, sygdomme og ikke mindst årsager! Testen er hovedsageligt rettet mod at finde de funktionelle ubalancer og at behandle dem direkte. Terapikonceptet minder om de kliniske og laboratorietekniske undersøgelser, men sætter her hele personen i fokus igennem en holistisk rådgivning og vejledning.

Thomas Kjærsgaard er Heilpraktiker, foredragsholder, forfatter, samt helsecoach for elitesportsudøvere i Danmark og Norge. Thomas har specialiseret sig i syre-basesygdomme, homøopati, samt immun- og neuralterapi igennem de sidste 15 år.


 

 
Sortér efter
 

 

Landsdækkende bytteservice

Vi er en del af Helsams landsdækkende bytteservice
En gave købt her kan byttes inden for 30 dage.