Majsgryn, polenta Ø glutenfri
Fødevare.
Varebetegnelse:
Fødevare.
Varebeskrivelse:
Majsgryn er knuste majskorn. Majsgryn er hovedingrediens i retten polenta.
Polenta fremstilles ved at koge de økologiske majsgryn i vand eller anden væske.
Herefter kan polentaen bages, steges eller grilles og spises til vegetarretter.
Økologiske majsgryn er glutenfri.
Brugsanvisning og forholdsregler:
De anvendes til grød og polenta.
Tag 125 l vand 300 g majsgryn og lidt salt.
Kog grynene i cirka 45 min. under omrøring og ved
svag varme.
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Ingredienser:
Knust majs*
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Leverandør:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Stregkode:
5704297154709
Varenummer:
18391