Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Müslibar fyldt med nødder og kerner

Sådan laver du din egne müslibarer

12 stk.
Forberedelsestid: 1 time

Ingredienser:
2 dl mandler, grofthakkede
2 dl cashewnødder, grofthakkede
1 dl solsikkefrø
1 dl pekannødder, grofthakkede
1 dl valnødder, grofthakkede
1 dl græskarkerne
1 dl sesamfrø
1,5 dl hakket mørk chokolade
1 dl olie (solsikke, rasp eller lign.)
1 dl glukosesirup
½ dl honning
½ dl brun farin eller Sukrin Gold
1 spsk vaniljeessens eller vaniljepulver

Fremgangsmåde:
1. Bland mandler, cashewnødder, solsikkefrø, pekannødder, valnødder, græskarkerner, sesamfrø og chokolade sammen i en skål.
2. I en gryde blander du olie, glukosesirup, honning, brun farin og vaniljeessens. Varm det langsomt op til det hele er smeltet godt sammen.
3. Hæld honningmassen over alle nødderne og rør rundt til det hele er en sammenhængende masse.
4. Fordel massen i en form med bagepapir (ca. 9 x 13 cm)
5. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
6. Lad den køle helt ned og vend den så ud på et skærebræt.
7. Skær ud i fine barer med en skarp kniv.

8. Pak eventuelt hver bar ind i husholdningsfilm.

Kilde: www.louisesmadblog.dk



Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×