Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Klik på menuen øverst til venstre for at se opskrifterne i denne kategori.

Salater

Opskrifter på lækre salater.

salat

Er du typen der elsker salater? Så er du kommet til det rette sted – her på siden finder du nemlig mange spændende, nemme og sunde opskrifter på lækre salater. Salater kan spises året rundt, men mange foretrækker dem om sommeren. Uanset hvornår på året du vil spise sunde salater, er der salater der passer til årstiden og din personlige smag.

Salater kan laves med et væld af forskellige ingredienser, f.eks. nødder, kerner, kål, oste, kød og serveres med velsmagende dressinger. En dressing kan bestå udelukkende af en god olivenolie, men du kan også lave din egen karrydressing, hvidløgsdressing eller en helt tredje variant – det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Hos Helsam har vi samlet en lang række opskrifter på lækre salater. Prøv f.eks. den velkendte cæsarsalat der passer perfekt til rejer eller kylling. Skal salaten have et naturligt indhold af protein, er linsesalat med rødbede og feta eller farverig bønnesalat måske lige sagen. Du finder selvfølgelig også yderst velsmagende salater med quinoa og broccoli

Noget mange elsker til deres salat, er en smagfuld dressing. Derfor indeholder mange af salatopskrifterne også en opskrift på en dressing der passer til lige netop den enkelte salat. Det gælder bl.a. broccolisalaten med sesamdressing og den nordiske salat med havtorndressing.
Du finder desværre ikke færdige salater hos Helsam, men ingredienser har vi mange af. Madolier, nødder, kerner, quinoa, urter og krydderier har vi hylderne fyldt med. Gå på opdagelse på helsam.dk eller i din nærmeste Helsam-butik og vælg de ingredienser du kan bruge til at gøre din salat helt perfekt. 

Velbekomme!

Sortér efter