Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Hvidløgs-urtecreme som dip og tilbehør (Nyborggaard special)

Hvidløgs-urtecreme som dip og tilbehør (Nyborggaard special)

Hvidløgs-urtecreme som dip og tilbehør (Nyborggaard special)

Ingredienser:

100 g skyr
6 spsk. Nyborggaard hørfrøolie
200 g hytteost
½ spsk. citronsaft
2 fed presset hvidløg
Presset frisk ingefær, svarende til halvdelen af hvidløget
Hakket persille og purløg
Urtesalt

Skyr og hørfrøolie røres sammen. Hvidløg og den friske ingefær presses gennem hvidløgspresseren og blandes sammen med de øvrige ingredienser i skyrblandingen. Smag til med urtesalt.

God at have i køleskabet - som tilbehør til kartofler, brød, grøntsager, pålæg, fisk mv.
Kombinationen af de gode fedtsyrer fra olien og proteinet fra mælkeprodukterne er netop det, vores celler har brug for.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×