Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kaalsalat med mandelflager og citrondressing

Prøv vores herlige opskrift på kålsalat med mandelflager og citrondressing

KålsalatTil 4 personer

Ingredienser:

  • 1 dl perlespelt
  • ½ spidskål, ca. 350 g
  • 3 spsk mandelflager, ristede
  • Dressing:
  • 2 spsk olivenolie
  • Revet skal fra 1 citron
  • Saft fra ½ citron
  • Salt og sort peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog perlespelt som angivet på emballagen og afkøl den.
  2. Skær spidskål i tynde strimler, og vend det med speltkernerne.
  3. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til.
  4. Fordel dressingen rundt i salaten, og drys med ristede mandelflager inden servering.
  5. Salaten passer rigtig godt til et stykke stegt, hvid fisk.


Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×