Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Linsesalat med rødbede og feta

Prøv denne lækre opskrift på linsesalat med økologiske grønne linser

Tilberedningstid: 30 min. Aktiv tid: 20 min.

Antal: 2 personer

 

Ingredienser:

1 pose Toftkær forkogte økologiske grønne linser 220g

4 rødbeder

1 æbler

100g feta

1 bundt persille

 

Dressing:

Salt, olie, honning, sennep og æbleeddike

 

Tilberedning:

Kog rødbederne møre (kogetiden varierer afhængig af størrelsen, skær dem evt. ud mindre stykker for at reducere kogetiden). Kog samtidig linserne i 10 min. Skær æblerne og feta ud og hak persillen fint. Kom rødbederne i koldt vand og smut skrællen af. Hæld vandet fra linserne og skyl dem i koldt vand. Bland dressingen og smag til med salt. Bland salaten og dressingen sammen.

 

Forslag til tilbehør: Kød, falafler, brød eller kartofler

 

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×