Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Linsesalat med rødbede og feta

Prøv denne lækre opskrift på linsesalat med økologiske grønne linser

Tilberedningstid: 30 min. Aktiv tid: 20 min.

Antal: 2 personer

 

Ingredienser:

1 pose Toftkær forkogte økologiske grønne linser 220g

4 rødbeder

1 æbler

100g feta

1 bundt persille

 

Dressing:

Salt, olie, honning, sennep og æbleeddike

 

Tilberedning:

Kog rødbederne møre (kogetiden varierer afhængig af størrelsen, skær dem evt. ud mindre stykker for at reducere kogetiden). Kog samtidig linserne i 10 min. Skær æblerne og feta ud og hak persillen fint. Kom rødbederne i koldt vand og smut skrællen af. Hæld vandet fra linserne og skyl dem i koldt vand. Bland dressingen og smag til med salt. Bland salaten og dressingen sammen.

 

Forslag til tilbehør: Kød, falafler, brød eller kartofler

 

Vis som