Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Blue cheese-salat

Prøv Lene Hanssons blue cheese-salat

Ingredienser:
  • 6 stængler bladselleri
  • 2 røde æbler
  • 1 avocado
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 50 g valnødder
  • 100 g danablue
Dressing:
  • 1 spsk. vand
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Saft af ½ appelsin
  • ½ tsk kryddersalt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Snit bladsellerien fint. 
  2. Skær æblerne i kvarter, fjern kernehuset og skær dem i små terninger. 
  3. Hak valnødderne groft. 
  4. Befri avocadoen for stenen samt skrællen, og skær avocadokødet i terninger. 
  5. Bland bladselleri, æble, avocado og valnødder med spinaten.

Rør vand, olivenolie, hvidvinseddike, appelsinsaft, kryddersalt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten. Smuldr osten hen over salaten, og den er klar til servering.


Kilde: Lene Hanssons Salater.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×