Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Salat med sprødstegt Nuttolene

Prøv denne skønne salat med sprødstegt Nuttolene - af Trine Vesteraa

Til 2 personer

Ingredienser:
  • 2 håndfulde salat efter smag
  • 6 soltørrede tomater i olivenolie
  • 4 kogte afkølede kartofler
  • 3 skiver Nuttolene (ca. 1 cm. tykke)
  • 3 spsk. ristede græskarkerner
  • 2 spsk. økologisk mayonnaise
  • 3 spsk. mandelfløde
  • ½ tsk. æblecider-eddike
  • salt, peber
  • 3 spsk. blandede hakkede krydderurter fx purløg, persille og basilikum
Sådan gør du:
  1. Vask salaten, og kør den tør i en salatslynge. 
  2. Skær Nuttolene i strimler eller tern, og steg dem gyldne i kokosolie - lad dem køle af. 
  3. Rist græskarkernerne i lidt kokosolie, og drys med salt. 
  4. De er færdige, når de begynder at poppe - lad dem køle af. 
  5. Skær kartofler i tern og soltørrede tomater i strimler. 
  6. Anret det hele i en skål eller på et fad.
  7. Rør mayonnaise, mandelfløde, æblecider-eddike og krydderurter sammen til dressing - smag til med salt og peber.
  8. Kom lidt dressing oven på salaten, eller server den ved siden af.

Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×