Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Ansigtsservietter med Tea Tree Oil
Australian Bodycare

Ansigtsservietter med Tea Tree Oil

69,95 DKK

Vådeservietter

1 pk 69,95 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Vådeservietter

Varebeskrivelse:

Hvis du døjer med intim kløe, uønsket lugt eller tørhed, er intim vådservietter en god løsning. Vådservietter er nemme og praktiske at medbringe i tasken, så du kan opfriske og rense dit intimområde, når behovet opstår. 1 pakke indeholder 24 vådservietter.

De intime vådservietter er dermatologisk testede og velegnede til brug i intimområdet. Foruden den bakteriemodvirkende Tea Tree Oil, der holder huden sund og i naturlig balance, indeholder servietterne også beroligende kamilleolie, der lindrer en irriteret, kløende eller sviende hud.

Vådservietternes nøje udvalgte ingredienser hjælper dig, der døjer med uønsket lugt fra intimområdet, fx i forbindelse med inkontinens, svie, kløe eller anden intim irritation. Det kan være en god idé at have en pakke vådservietter med på farten, så du kan opfriske og rense i løbet af dagen, og i badeværelsesskuffen, så du altid har wet wipes lige ved hånden.

Vådservietter kan bruges hele dagen igennem, når behovet opstår. Dog kan wet wipes ikke erstatte daglig vask med intimsæbe. Vi anbefaler derfor, at du hver dag vasker dit intimområde med pH-tilpasset intimsæbe tilsat Tea Tree Oil fra Australian Bodycare. Hvis du døjer med intimproblemer, kan du med fordel også anvende de intime geler fra Australian Bodycare, så du forebygger og fjerner intimt ubehag.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Brug vådservietter efter behov. Tag en serviet fra pakken og luk den omhyggeligt tæt igen. Det er vigtigt for at undgå udtørring af resten af pakkens indhold.

Anvend vådservietten i intimområdet og smid den herefter i skraldespanden. Skyl aldrig vådservietter ud i toilettet, da det kan tilstoppe kloakken.

Foruden brug af vådservietter bør du dagligt vaske dig forneden med en pH-tilpasset intimsæbe, så du minimerer og forebygger hudproblemer.

Ingredienser:

Aqua
Olus Oil
Glycerin
Lauryl Glucoside
Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate
Glyceryl Oleate
Dicaprylyl Carbonate
Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice
Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Melaeuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil
Limonene
Potassium Sorbate
Sodium Benzoate
Phenoxyethanol
Citric Acid

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Leverandør:

Australian Bodycare Continental
DK-5492 Vissenbjerg

Stregkode:

5709455015397

Varenummer:

55599