Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Udsolgt
Lightweight
Natur-Drogeriet

Lightweight

254,95 DKK

Kosttilskud.

360 kap 0,71 DKK/stk
Ikke på lager
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Kosttilskud.

Varebeskrivelse:

Natur-Drogeriets Lightweight er kapsler med en blanding af glucomannan-fibre fra konjakroden, inulin fra cikorierod og hybenpulver.

I forbindelse med en kaloriereduceret kost bidrager glucomannan til vægttab, og når det kommer til et normalt kolesterolniveau i blodet, medvirker glucomannan til at vedligeholde dette. For at bidrage til vægttab skal du indtage 3 kapsler 3 gange (3 g) dagligt før et måltid, og for at vedligeholde et normalt kolesterolniveau skal du indtage 4 kapsler 3 gange dagligt (4 g).

Når du indtager kapslerne, er det vigtigt, at du skyller efter med 1-2 glas vand eller anden væske for at undgå tilstopning af spiserøret.

Vandopløselige fibre optager deres egen vægt flere gange i væske. Herved dannes en gelé, der fylder mavesækken, så man hurtigere føler sig mæt.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

Voksne: Vægttab: 3 kapsler 3 gange dagligt før et måltid sammen med rigelig vand eller anden væske. Kolesterolnormalisering: 4 kapsler 3 gange dagligt sammen med rigelig vand eller anden væske.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold
9-12 kapsler
% RI (Referenceindtag)
Glucomannan (g)
3-4

Brugsanvisning og forholdsregler:

Kapslerne skal indtages med 1-2 glas vand for at undgå tilstopning af spiserøret. Gælder især for personer med synkebesvær.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn.

Ingredienser:

Glucomannan-fibre fra konjakrod (Amorphophallius konjac K. Koch)
Oksegelatine (kapsel)
Hybenpulver (Rosa canina L.)
Inulin fra cikorierod (Cichorium intybus L.)
Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Leverandør:

Natur-Drogeriet A/S
DK-8362 Hørning
www.natur-drogeriet.dk

Stregkode:

5703137043029

Varenummer:

52988