Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Oil of Life MCT olie Ø
Oil of Life

Oil of Life MCT olie Ø

298,00 DKK

Kosttilskud.

500 ml 596,00 DKK/l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam
  • Ø-mærket
  • EU økologimærket
  • Vegansk
  • Økologisk indhold

Varebetegnelse:

Kosttilskud.

Varebeskrivelse:

Økologisk kokos MCT olie
Medium Chain Triglycerides (MCT) er et naturligt forekommende fedtstof som findes i kokosolie, palmeolie og mejeriprodukter.
Fedtstoffer består af karbonatomkæder, og de fleste fedtstoffer i en persons kost består af 13 til 21 af disse atomer. Disse kaldes langkædede fedtsyrer. I modsætning hertil, består kortkædede fedtsyrer af 6 eller færre karbonatomer. MCT refererer til mellemkædede triglycerider, der sidder midtimellem de to andre typer. De er af mellemlængde og består fra 6 til 12 karbonatomer.
Som navnet antyder, indeholder mediumkædet triglycerid (MCT) olie mellemlange fedtkæder kaldet triglycerider. Der findes fire forskellige typer MCT'er, hvoraf kapryl og kapronsyre oftest bruges til MCT-olie.

Dinsundhed.Net ApS Økologisk kokos MCT Oil (medium chain triglycerides) er et fedt udvundet af 100% kokosnødder hvilket gør det til et ekstraordinært produkt fra den eksisterende palmeolie MCT på markedet.
Der bruges ikke fyldstoffer, hvilket resulterer i en ren, let kokosnød MCT Olie uden hård eftersmag.

Hvorfor er Økologiske kokos MCT olie enestående?
Produktets evne til at opfylde og overgå kundens forventninger er betegnelsen for en kvalitativ produkt og den skal ses fra forskellige dimensioner som DinSundhed prøver at overholde. Der nævne bare nogle af trinene som er relateret til direkte valg af råvarer, håndtering, opbevaring og kontrol af færdig produkter.
1. Valg af råmateriale – Der vælges den mest friske og varierende vare som er specifik for kvalitet af deresprodukter
2. Afskalning - Eventuelle kokosnødder, der forekommer beskadigede / revnet ved ankomsten, kasseres for at opretholde integriteten og kvaliteten af det færdige produkt.
3. Forberedelse af kokos kød - Alle kokosnødder har det brune fibrøse lag under den hårde skal. Den brune skal fjernes for at opretholde kvaliteten af det færdige produkt for at reducere mikro-organismer på råmaterialet.
4. Ekstraktion af 100% frisk kokosmælk - Dette trin brænder ikke sukkeret eller proteinerne, der ellers godt kan ske ved koldpresnings processen.
5. Pasteurisering før centrifugering - Dette trin sikrer et sikkert, kvalitetsmateriale.
6. Centrifugering - Dette trin adskiller den jomfru kokosnøddeolie fra kokosvandet og proteinerne.
7. Fraktionering og destillation - Dette er det trin, hvor de faste fraktioner eller steariner fjernes fra jomfru kokosolie for at skabe økologisk kokosnød-MCT olie. Forskellen er, at ved fremstilling af vores olie bruges ikke kemiske hjælpemidler.
8. Kvalitetskontrol - deres økologiske kokos MCT Olie kontrolleres strengt fra start til slut af følgende organisationer BRC, ISO og Kosher
9. Smag og struktur - En let og neutral smagsprofil taler for sin kvalitet. Denne farveløse, neutrale smag og lugtfri olie kan tilsættes ethvert præparat eller kan tages som sådan med en teskefuld. Kan tilsættes til puréer, kaffe , te smoothies og salatdressinger.
Når du vælger Dinsundhed.net ApS MCT Oil, støtter du små økologiske kokosbrugere, bæredygtigt landbrug og det sunde samfund.


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

Start med en spiseskefuld (ca.15ml) dagligt og derefter gradvist øge mængden til 2-3 (30-45ml) spiseskefulde om dagen fordelt til måltider.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold
15-45 ml
% RI (Referenceindtag)
MCT olie
15-45 ml
- Mættet fedt (g)
14-42
- heraf caprylsyre (C8) (g)
8-25
- heraf caprinsyre (C10) (g)
6-17

Brugsanvisning og forholdsregler:

Kan tilsættes ethvert præparat eller kan tages som den er med en teskefuld. Kan også tilsættes til pureer, saucer, kaffe, te, smoothies, salatdressinger og andre opskrifter.

Opbevaring:

Stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Efter åbning opbevares i køleskab og bør anvendes inden for en måned.

Ingredienser:

Kokos MCT olie*

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100g:
Energifordeling i varen

Leverandør:

Din Sundhed.Net ApS
DK-7361 Ejstrupholm
www.dinsundhed.net

Oprindelsesland:

DK-ØKO-100 Ikke-EU jordbrug

Stregkode:

5704783000848

Varenummer:

51079