Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Helsam København City

Åbningstider

Mandag 09.30 - 17.30
Tirsdag 09.30 - 17.30
Onsdag 09.30 - 17.30
Torsdag 09.30 - 17.30
Fredag 09.30 - 18.00
Lørdag 09.30 - 14.30

Kontakt os

» Vendersgade 6
» 1363 København K
» Tlf: 33 14 08 92
» CVR. 17444387
» E-mail

 

Facebook

Kontrol rapport

zero butik

Butikken

Historie og målsætning

I 1975 åbnede Helsam City dørene for første gang. Helsam City er Københavns ældste eksisterende helsekostbutik. Helsam City var nytænkning. Helsekostbutikker var dengang voldsomt rodede og hippie-agtige, men Helsam City blev udformet som et lille supermarked, og det var godt nok anderledes. Nu turde “almindelige” mennesker også besøge en helsekostbutik.

helsam City butikken

I 1980 var interessen for at købe ind i Helsam City blevet så stor, at butikken var blevet for lille. Den var kun halvt så stor dengang, men heldigvis kunne vi udvide til lokalet ved siden af.

I 1993 blev Helsam City udsat for en tiltrængt totalrenovering med nyt gulv, nyt inventar og nye diske. Alt blev malet, og entrédøren blev flyttet fra Linnésgade til Vendersgade.

I 2004 gik der Feng Shui i Helsam City. Der var ting, som skulle flyttes, og der var steder, hvor der skulle ryddes op. Væggene blev malet i nye farver. Et stort arbejde, men resultatet blev vi meget tilfredse med.

I 2012 blev vi en Helsam-butik, og i den forbindelse fik vi renoveret hele butikken med nyt inventar og nye vinduer. Derudover blev vi en ProjektZero butik - det betyder, vi gør alt for at spare på CO2-udledningen, og målet er at blive CO2-fri inden 2025. Vi har "opdateret" vores sortiment og har fået en hel afdeling af skønhedsprodukter, som vi glæder os til at vise jer.

Vores mål er…

  • at Helsam City skal være et rart sted for kunder og personale.
  • at personalet er veluddannet, så at vi ved hvad vi taler om.
  • at tilbyde et bredt og velovervejet varesortiment inden for økologiske fødevarer og naturlig hudpleje.
  • at Helsam City er et sted, hvor der er orden, rent og pænt.
  • at være byens bedste helsebutik med superbetjening.

Vi prøver på at have det hele, men det er ikke muligt. Spørger du efter en vare, som vi ikke har i det faste sortiment, så bestiller vi den gerne hjem til dig, uden at det koster ekstra. Dog skal du betale for varen ved bestilling.

Velkommen til Helsam City!

Sortér efter
 

 

Landsdækkende bytteservice

Vi er en del af Helsams landsdækkende bytteservice
En gave købt her kan byttes inden for 30 dage.