Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Helsam København City

Åbningstider

Mandag 09.30 - 17.30
Tirsdag 09.30 - 17.30
Onsdag 09.30 - 17.30
Torsdag 09.30 - 17.30
Fredag 09.30 - 18.00
Lørdag 09.30 - 14.30

Kontakt os

» Vendersgade 6
» 1363 København K
» Tlf: 33 14 08 92
» CVR. 17444387
» E-mail

 

Facebook

Kontrol rapport

zero butik

Sortiment

Alt til det vegetariske køkken

Er du vegetar, eller vil du bare gerne reducere dit kødindtag, finder du i vores sortiment mange muligheder for at gøre det. Eksempelvis kan du erstatte kød med tofu, sojaprodukter, seitan, postejer og køderstatninger på køl, dåse og glas.

Er det mælkeprodukterne, du gerne vil spare på, har vi masser af alternativer i form af ris- og sojaprodukter.

Aurion brød
Hver onsdag og fredag eftermiddag får vi brød fra Bageriet Aurion i Hjørring. Brød fra Aurion er noget, som skal opleves. Her er tale om brød med sjæl. Bagt efter gamle traditioner.

Aurion bager brød af biodynamisk eller økologisk korn. Der er ikke tilsat konserverende stoffer, og brødet skal derfor opbevares i køleskab, hvor det kan holde sig længe - efter 1½ uge smager det lige så lækkert, som da du købte det.

Babymad
Til de allermindste maver har vi et godt udvalg af grød-, vælling- og mosprodukter i økologisk og biodynamisk kvalitet.
Fra Aurion har vi de klassiske langtidsristede og fintformalede grød- og vællingtyper med ris, spelt, hirse og quinoa.
Fra Holle har vi ris, hirse, spelt og fuldkornsblandingen.
På glas har vi diverse former for frugtmos.


Hudplejeprodukter
Udbuddet af rene hudplejeprodukter vokser eksplosivt, og der er rigtig meget at vælge mellem. Helsam City har valgt at have et stort udbud af hudpleje uden syntetiske og hormonforstyrrende stoffer. Lad dig forføre af de lækre produkter fra bl.a. Weleda, Dr. Hauschka, Lavera, Mellisa, Jurlique, Elisabeth Løvegal og Urtekram.

Make-up
Vi fører bl.a. Jane Iredal og økologisk makeup serie fra Nvey.

Kiks, kager og slik
Trænger du til lidt sødt? Hvad med at prøve de klassiske risgalletter med eller uden chokolade, mysli-kiks, kiks som er sødet med rørsukker, kiks som er sødet med majs- eller hvedesirup, kondikager eller honningkage?

Har du smagt vores blåbærkiks? De er altså bare for lækre. I slikafdelingen kan anbefales kvalitetschokolade fra Mølle Skovly, Vivani og Aurion. Vi har vingummi og lakridser med naturens egen farve og smag. Dejligt smørende halstabletter, til når halsen føles som et rustent rør. Til dem, som ikke kan lide eller tåle sukker, har vi et lille - men godt - udvalg af lakrids, bolsjer, vingummi, chokolade m.v. som ikke er tilsat sukker. Så kan du stille lækkersulten med god samvittighed.

Korn, mel og gryn
Vi har et stort udvalg i denne varegruppe, fra biodynamiske eller økologiske afgrøder. Eksempelvis spelt, quinoa, hvede, rug, svedje-rug, havre, enkorn, durum/spelt, ris, hirse, boghvede og amarant. De fleste korntyper føres som hele, knuste, flager og mel.

Blandt brødblandinger har vi de to grød-klassikere "Kruska" og "Jaws" samt Aurions grødserie. Mysli har vi i mange varianter.

Kosttilskud
Kosttilskud er produkter med vitaminer, mineraler, urter, fedtsyrer m.m., som falder ind under Fødevarestyrelsens regler. Kosttilskud følger de samme regler som fødevarer, herunder at man ikke må anprise dem, d.v.s. at man på ingen måde må sige, at de kan forebygge eller helbrede sygdomme.

Naturlægemidler
Naturlægemidler er produkter, som registreres hos Lægemiddelstyrelsen. For at kunne registreres skal producenten kunne dokumentere/sandsynliggøre den påståede effekt. Denne registrering er ikke gratis, og det kræver, at et produkt har omsætning nok til at kunne bære denne udgift. 

Naturlægemidler må anprises efter Lægemiddelstyrelsens regler. At anprise en vare betyder, at man må sige, at den kan forebygge eller afhjælpe sygdom. 

Til denne gruppe hører også stærke vitamin- mineralprodukter som, i modsætning til kosttilskud, må sælges i stærke doseringer.

Rengørings- og vaskemidler
Fra Ecover og Sonett har vi alt til tøjvask og rengøring i hjemmet. - Uden belastende kemi. Eksempelvis gulvvask, opvask, tøjvask, skyllemiddel, blegemiddel, pletfjerner og vinduespuds.

Frugt- og grøntsagssaft
Lad os nu være helt ærlige. Hvis du køber modne økologiske frugter og grøntsager, presser dem selv og drikker det lige efter presning, så har du lavet det sundeste af det sundeste. Men i den travle hverdag, som de fleste af os færdes i, eller hvis du ikke en saftpresser, så har vi det bedste alternativ.

Prøv f.eks. vores Voelkel-saft af solmodne frugter og grøntsager - fra økologisk eller biodynamisk avl -presset og hældt på flaske. Ingen sukker, ingen vand, ingen ekstrakt - ingen hokuspokus. Bare ren frugt eller grøntsag. Det er ikke bare sundt. Det smager også, så englene synger.

De fleste af grøntsagssafterne findes i en almindelig udgave og i en mælkesyregæret udgave. Mælkesyregæring er en naturlig, kontrolleret gæring, som gør, at grøntsagerne bliver lidt nemmere at fordøje, specielt hvis din tarm ikke er helt i topform.

Søbogaard laver de dejligste saftevand, man kan tænke sig. Vi har dem i store flasker, som du selv skal fortynde, og i små flasker, hvor de er drikkeklar. Derudover har vi saft fra aroniabær, artiskok og løvetandsaft.

Glutenfri fødevarer
Fødevareallergi og -intolerance over for fødevarer er et stigende problem. Inden for glutenfri fødevarer har vi bl.a. brød, kiks, kager, mysli, grød, pasta, pasta, rasp og mel / melblandinger, så at du selv kan bage brød og kager.

Urte-the
Vi har mange urter at vælge imellem. Eksempelvis padderokke, pebermynte, kamille, grøn te og hvid te. Vores leverandør har en liste med 1.200 urter, så ønsker du en urt, som vi ikke har på lager, skaffer vi den til dig uden problemer.
Vi har også urteblandinger - både urte-blandinger, som skal “kunne noget”, og urte-blandinger, som bare smager skønt, eksempelvis Pukka- og Yogi-teerne, som er lækre krydderi-teer. Lad dem trække ifølge brugsanvisningen, og tilsæt mælk (fra ko, soya eller ris) - så får du den lækreste chai.

Økologiske fødevarer
Det fleste af vores produkter er økologiske eller biodynamiske, men når der er tale om specialprodukter (glutenfri varer eller produkter, som ikke er tilsat sukker m.v.), kan der være problemer med at finde dem i den ønskede kvaltiet. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge vores venlige personale.

Sortér efter
 

 

Landsdækkende bytteservice

Vi er en del af Helsams landsdækkende bytteservice
En gave købt her kan byttes inden for 30 dage.