Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Ansigtsscrub

Dit ansigt fortjener en nænsom, effektiv og behagelig pleje. Gennem dagen ophober der sig snavs fra vind og vejr, forurening og makeupprodukter. Med en ansigtsscrub kan du nemt fjerne snavs, så du forebygger irritation og vedligeholder en sund og flot hud. Læs mere om din næste ansigtsscrub her på siden.

Hvad er en ansigtsscrub? | Hvorfor bruge en ansigtsscrub? | Sådan bruger du en ansigtsscrub | Ekstra hudpleje | Køb ansigtsscrub hos Helsam
Sortér efter
4 produkter
Sortér efter

Ansigtsscrub: Efterlader din hud silkeblød

Hvad er en ansigtsscrub?

En ansigtsscub er et renseprodukt der er specielt fremstillet til huden i ansigtet. Når din hud danner nye hudceller, skal de gamle hudceller væk, men hvis ikke de fjernes effektivt, kan de tilstoppe porerne og være skyld i irritation, hudorme og bumser. Med en ansigtsscrub eksfolierer du huden, hvorved alle døde hudceller og andet snavs fjernes fuldstændigt. Udover at fjerne snavs, stimulerer det også blodomløbet og får din hud til at se ren, jævn og livlig ud.

 

Hvorfor bruge en ansigtsscrub?

Som nævnt fjerner en ansigtsscrub alle de døde hudceller, der lægger sig som et lag ovenpå den nye hud. Her gør de døde hudceller huden fedtet, tilstopper porerne, giver uren hud og andre irritationer.
Der er forskel på ansigtsscrubbe. Nogle indeholder store korn og andre små. De små korn er dem der giver den mest jævne eksfoliering af huden. Derudover indeholder nogle scrubbe fugtgivende og blødgørende olier, så som kokosolie. Andre kan have ingredienser som aktivt kul og havsalt.

 

Sådan bruger du en ansigtsscrub

Når du har valgt din næste ansigtsscrub, er det vigtigt at du bruger den rigtigt, for at opnå det bedste resultat. Fugt dit ansigt med lunkent vand, og masser din ansigtsscrub ind i huden med små cirkelbevægelser. Når hele ansigtet har fået en tur, skal resterne skylles af med rent vand. Afslut gerne med koldt vand for igen at lukke porerne. Du kan bruge din ansigtsscrub 1-2 gange om ugen. Undgå at bruge den for ofte, da huden så kan blive tør hvis for meget hudfedt fjernes.
For at give din hud de bedste betingelser for at regenerere, er det en god idé at bruge en fugtgivende ansigtscreme. Vi har både ansigtscremer med duft, uden duft, med økologisk indhold og til forskellige hudtyper. Læs mere om ansigtscreme, og vælg den der passer til dig og dit behov.

 

Ekstra hudpleje

Vil du gerne have ekstra tips til din daglige hudpleje, kan du med fordel læse nogle af vores spændende artikler. Læs f.eks. Tips til god hudpleje, Bring huden i balance, Hudplejetips til enhver alder og Double cleansing. Du finder alle vores spændende og gode plejeprodukter til ansigtet her.

 

Køb ansigtsscrub hos Helsam

Gå på opdagelse i vores store og spændende udvalg af ansigtsscrubbe – du finder med garanti en der passer til dig og din hud. Vores udvalg er størst her på Helsam.dk, og bestiller du her, kan du vælge at få dine varer leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i dit næste køb af plejeprodukter.