Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Faith in Nature

Faith in Nature er et mærke af ”grøn” kosmetik. Hvis du leder efter naturlige plejeprodukter, har Faith in Nature helt sikkert noget for dig! Produkterne er populære og af høj kvalitet. Gå på jagt i vores store udvalg og vælg det, der passer dig bedst.
Sortér efter

Mærker

50 produkter
Sortér efter
Tilbud
Body Wash Avocado
Populært produkt
72,95 DKK
57,95 DKK
Spar 15,00 DKK

Faith in Nature passer på naturen

Faith in Nature blev grundlagt i 1974 og har sidenhen vundet et hav af priser for serien af naturlige produkter til personlig pleje. Faith in Nature er især kendt for deres shampoo og balsam men tilbyder også shower gels, flydende håndsæber, krystal deodoranter og ansigts renseservietter. Alle produkterne er blevet skabt med naturlige ingredienser til gavn for dig og miljøet:

  • Indeholder økologiske og fairly traded ingredienser
  • Fugtgivende ingredienser og egenskaber
  • Biologisk nedbrydelig i naturen
  • Ingen syntetiske duftstoffer
  • Flaskerne er lavet af genbrugsmateriale når muligt
  • Ingen parabener og ingen SLES (kemisk sæbe)
  • Produkterne bliver ikke testet på dyr!

Firmaet mener, at vi skal beskytte vores verden imod skadelige og ødelæggende affaldsstoffer. Uanset hvor i verden du bor, og uanset hvor smukt og godt det hele er lige nu, er sandheden stadigvæk den samme; vores verden går hele tiden mere i stykker, og det er vores eget ansvar så vidt som muligt at forhindre dette i at ske. Vi skal arbejde sammen med naturen, i stedet for at modarbejde den. Således kan vi hjælpe os selv på en bæredygtig og økologisk facon.

Faith in Nature's tro guider dem, i alt hvad de gør. Det lyder måske gammeldags, men de tror simpelthen bare på, at det hele skal gå godt. Denne tro mener de er grunden til deres succes. Faith in Nature tror på, at de skal gøre det godt for deres kunder, for firmaet og for planeten. Alting påvirker alting.

Så gør dig selv og naturen en tjeneste og anvend de skønne produkter fra Faith in Nature. Her hos Helsam har vi forskellige varianter i vores sortiment. Se vores store udvalg og vælg det, der passer dig bedst.