Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Fitness Pharma

Natupharmas produktserie ”Fitness Pharma” er en række kosttilskud af høj kvalitet. Uanset om det er omega fedtsyrekosttilskud, vitamin- eller mineralkosttilskud du mangler, så bør du kaste blikket på produkterne fra Natupharma. Vælg de kosttilskud du og din krop har brug for, og husk, at du kan få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsambutik. Gå på opdagelse i det store udvalg af kosttilskud, og find det der passer til dit behov.

Hvem er Fitness Pharma? | Fitness Pharma produkter | Køb Fitness Pharma produkter hos Helsam
Sortér efter

Mærker

19 produkter
Sortér efter

Fitness Pharma: Kosttilskud i verdensklasse

Hvem er Fitness Pharma?

Fitness Pharma er en produktserie skabt af Natupharma. Produkterne er gjort letgenkendelige, ved at emballagen er i forskellige farver, alt efter typen af kosttilskud det indeholder.
Natupharmas historie begynder helt tilbage i 1956, hvor de udviklede deres første kosttilskud. Siden da er sortimentet vokset stødt, og i dag er de et kendt mærke – kendetegnet ved deres gode kvalitet og overkommelige pris.

 

Fitness Pharma produkter

Her på Helsam.dk finder du et bredt og spændende udvalg af kosttilskud fra Fitness Pharma, og for at gøre det mere overskueligt for dig at vælge, har vi lavet en kort guide til de forskellige produkter her.

Fiskeolie
Omega fedtsyrer er essentielle for din krop, især dit hjertekredsløb og dit syn. Ved et dagligt indtag af 250 mg DHA bidrager fedtsyren til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Et dagligt indtag af 250 mg DHA og EPA bidrager til at vedligeholde en normal hjertefunktion. Hvis du ikke spiser meget fisk, kan det være en god idé at gøre brug af et Fitness Pharma fiskeolie kosttilskud. Du kan læse meget mere om fiskeolie og hvorfor det er godt for din krop, her på vores side for fiskeolie og omega-3. Vælg mellem fiskeolie med eller uden vitaminer.

Hyben
Fitness Pharma hyben indeholder C-vitaminet som er en antioxidant der er vigtigt i forhold til kroppens kollagen produktion.

Urter
Nogle kosttilskud indeholder, eller består af urter. De urter der anvendes i Fitness Pharma serien er f.eks. ingefær, gurkemeje og tranebær. 

Blåbær + Lutein
Kosttilskuddet med blåbærekstrakt, lutein og næringsstoffer indeholder A-vitamin, B2-vitamin (Riboflavin), og zink. A-vitamin bidrager bl.a. til en normal omsætning af jern og vedligeholdelsen af normale slimhinder. B2-vitamin (Riboflavin) bidrager til kroppens produktion af energi. Mineralet zink bidrager til kroppens omsætning af kulhydrater, protein og fedt – altså stofskiftet.
Klik på de enkelte produkter og læs mere om deres egenskaber og ingredienser.

 

Køb Fitness Pharma produkter hos Helsam

Vælg de kosttilskud der kan hjælpe dig og din krop, og bestiller du online på Helsam.dk, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også altid velkommen i en af vores mange butikker, som ligger spredt over hele Danmark. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af kosttilskud.