Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

IDUN minerals

Simply pure and clean

IDUN Minerals er et skandinavisk conscious beauty varemærke, der kombinerer ingredienser af høj kvalitet med højtrensede mineraler, for et naturligt og fejlfrit resultat. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde med forskere og dermatologer, og er velegnet til alle hudtyper, selv den mest sensitive.
Sortér efter

Mærker

221 produkter
Sortér efter

IDUN Minerals

Takket være det højtpræsterende og farvestærke udvalg af makeup, har produkterne modtaget priser fra Swedish Beauty Awards, Scandinavian Global Make-up Awards og ELLE. IDUN Minerals stræber efter at være et inkluderende, bæredygtigt samt holdbart skønhedsmærke, samt 100% vegansk.

Med bæredygtighed for øje har IDUN Minerals besluttet at udfase den gamle emballage, og er derfor i gang med en stor emballageomlægning, samt at flytte al produktion til Europa. Ambitionen er, at al emballage skal være enten genanvendelig, materialebegrænset eller fremstillet af genbrugsmaterialer. IDUN Minerals vælger bæredygtighed som definition på luksus og skønhed, uden at gå på kompromis med resultatet. Det er det der gør IDUN Minerals produkter unikke, samt produkterne fortsat indeholder den samme fantastiske formel.