Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Livol

Livol er hele familiens vitaminpille. Mærket Livol er et velkendt vitamin- og mineraltilskud, som bygger på mange års erfaringer. Alle Livols produkter er produceret under farmaceutisk kontrol.
Livol-udvalget er stort, og derfor kan Livol-serien opfylde dine behov gennem alle livets faser. Livol er på den måde "Hele Danmarks vitaminpille" og har været det siden 1959.

Her på siden kan du læse meget mere om Livol og de forskellige kosttilskud, og på den måde finde ud af hvilket der er det helt rette for dig, og hvor meget du bør tage hver dag, for hverken at få for lidt eller for meget.

Vælg de rigtige vitaminer | Hvorfor er vitaminer vigtige? | Køb Livol hos Helsam
Sortér efter

Mærker

19 produkter
Sortér efter

Livol: Multivitaminer til hele familien

Vælg de rigtige vitaminer

Du kan vælge mellem Livol multivitamin og mineral kosttilskud der passer til børn, voksne, gravide og 50+.

Til børn (2 uger – 2 år) finder du D3-vitamin dråber, der bidrager til optagelsen af calcium og fosfat. Calcium et vigtigt for knogler og tænder, der især vokser hos børn.

Til børn (3-10 år) finder du MultiTotal børn, der indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler som børn har brug for. Tabletterne er til at tygge, og har smag af jordbær, og derfor er det ikke ubehageligt for barnet at skulle have sit daglige vitamintilskud. MultiTotal findes også til voksne, hvor indholdet passer til den dagligdag og den krop, som voksne mennesker har.

Derudover kan du som gravid gøre brug af MultiTotal gravid, der giver dig de vigtige vitaminer, som både du og baby har brug for under en graviditet.

Er du 50+ har vi også det helt rette kosttilskud til dig. Livol 50+ er udviklet ud fra de nordiske næringsstofanbefalinger, så du er sikret at få den korrekte mængde af vitaminer og mineraler.

Uanset hvilket vitamintilskud du vælger, kan du være sikker på, at du får de vitaminer og mineraler du har brug for. Husk altid at følge vejledningen på produktet, hvor der står beskrevet hvad den anbefalede daglige dosis er.

Som noget nyt, har Livol ændret formen på alle deres tabletter, hvilket gør, at de er meget lettere at synke. Grunden til at Livol har ændret formen er, at rigtigt mange fravælger kosttilskud fordi tabletterne er for store, og dermed for besværlige at synke, hvilket ikke er tilfældet med de nye tabletter fra Livol.

 

Hvorfor er vitaminer vigtige?

Vitaminer er utroligt vigtige, for at din krop kan fungere optimalt i hverdagen, og for at du kan holde dig sund og rask. Det er ikke kun i perioder at du har brug for vitaminer, men hver eneste dag. Derfor er det også vigtigt, at du spiser varieret, så du indtager så mange vitaminer som muligt gennem kosten.
Alle vitaminer bidrager til forskellige funktioner i kroppen – hvilke vitaminer der bidrager til hvad, kan du læse meget mere om på vores side med vitaminer.
Hvis du ønsker at vide mere om mineraler, og hvad de hver især bidrager til, kan du læse mere om det på siden med mineraler.

 

Køb Livol hos Helsam

Køb dit Livol kosttilskud her på Helsam.dk, og få gratis levering til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi giver dig hellere end gerne gode råd og personlig vejledning i dit næste køb af vitaminer.