Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Om Helsam

CSR

Helsam A/S og Corporate Social Responsibility - CSR

I forlængelse af vores værdigrundlag er det en naturlig beslutning for os, at vi har valgt, at CSR skal være en vigtig del af den daglige drift hos Helsam A/S, herunder vores butikker rundt i landet. Vores valg spiller en vigtig rolle for vores medarbejdertilfredshed og engagement i hverdagen – både ved bevidst og ubevidst adfærd.

Vi ønsker aktivt at deltage i vores omkringliggende samfund – både lokalt og rundt om i verden. Vi tager udgangspunkt i en helhedstænkning, hvor vi kombinerer og arbejder med flere områder, som i større eller mindre grad påvirker hinanden.

Vi påtager os frivilligt et ansvar og arbejder løbende med at forbedre virksomhedens klima-, miljø- og arbejdsmæssige forhold. Vi er i en branche, der tænker på naturens ressourcer og bidrager til et bedre miljø – både klimamæssigt samt for vores medmennesker.

Mennesker

I Helsam vil vi opføre os ordentligt og ansvarligt overfor vores medarbejdere og borgere i det omkringliggende samfund. 

Det gøres i hverdagen via vores interne personalepolitik, hvor gensidige forventninger, retningslinjer og belønninger er beskrevet samt gennem forskellige forløb og ordninger for borgere, som er i ledighed eller har særlige behov.

Sundhed og trivsel for vores medarbejdere

Vi arbejder aktivt med at få syge medarbejdere tilbage i arbejde. Vi tilbyder også forskellige helbredstjek, foredrag og sociale arrangementer for at bidrage til vores medarbejderes generelle sundhed og trivsel.

Sortér efter