Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Om Helsam

Historie og idégrundlag

Helsam blev grundlagt i september 1985 af seks initiativrige helsekostbutiksejere – heriblandt Helsams tidligere direktør, Erik Schou.

De seks butiksejere ønskede at starte en indkøbsforening for helsekostbutikker i Danmark. Ideen var - dengang som nu - at tilbyde en bred vifte af kvalitetsprodukter under ét tag og på den måde minimere den enkelte helsekostbutiks arbejdsindsats og omkostninger i forbindelse med varebestilling og levering. Dette blev startskuddet til kæden Helsam, som er den største helsekostkæde i Danmark.

I starten var der kun tre medarbejdere i virksomheden. Sidenhen er det gået stærkt for Helsam:

I 1987 flyttede virksomheden til sin nuværende adresse ved Sønderborg.

I 2002 udvidede Helsam Gruppen sine administrations- og lagerbygninger fra 1.500 m2 til 2.750 m2. Den positive udvikling inden for helsekostbranchen betød, at Helsam Gruppens lager yderligere voksede til 4.700 m2, som det står i dag. 

I 2022 påbegyndte Helsam Gruppen endnu en stor ændring på lageret, hvor der blev implementeret et stort robotsystem kaldet Autostore. Autostore fylder næsten hele Helsams højlager på 1.200 m2 og stod færdig i marts 2023. Robotten varetager størstedelen af Helsams ca. 13.000 varenumre, og bidrager til hurtigere ordrestyring til kunderne.

 
Helsam A/S er i dag ejet af 18 aktionærer og beskæftiger i alt ca. 150 medarbejdere.
Sortér efter