Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
LastSwab Beauty Trio Pro
LastSwab Beauty Trio Pro
LastObject.

LastSwab Beauty Trio Pro

149,95 DKK

Genanvendelige vatpinde.

1 pk 149,95 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Genanvendelige vatpinde.

Varebeskrivelse:

LastSwab Beauty Trio Pro.

Opgrader din skønhedsrutine med LastSwab Beauty Trio Pro - det ultimative sæt til din toilettaske.

Dette sæt er en kombination af tre innovative produkter, der giver dig alt, hvad du behøver for at opnå den perfekte makeup.

Sættet består af tre sorte Swabs: LastSwab Sharpen Pro, som har bløde spidser, der gør det let at fjerne makeup, og som nemt rengøres og udskiftes. Der medfølger fire ekstra spidser.

I sættet er der også den nyeste version af LastSwab Beauty Pro, som er et uundværligt værktøj til smudging og touch-ups.

For at fuldende trioen indeholder sættet også LastSwab Original Pro. Den kan med fordel benyttes til at adskille vipper og bryn, så de får den perfekte form.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Tag den swab du skal bruge ud af casen. Brug din swab til at rette din makeup. Vask med vand og sæbe. Sæt den tilbage i casen.

Fremstillet af:

Case: Fremstillet af certificeret Ocean Bound Plastik Swab: Pinden er fremstillet af polypropylen (PP) forstærket med glasfibre. Spidserne er lavet ved at bruge termoplastiske elastomerer (TPE), også kendt som medicinsk TPE. Spidserne på LastSwab Sharpen Pro er fremstillet af 30% bomuld og 70% træfibre.

Leverandør:

LastObject Aps
DK-2300 København S

Stregkode:

5714820141014

Varenummer:

55369