Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

A.Vogel

A. Vogel udvikler og producerer bl.a. naturlægemidler og kosttilskud. Alle produkter fra A. Vogel er udvundet fra naturen. Læs mere om A. Vogel og deres produkter, og vælg det der passer til dig og din krops behov.

Om A. Vogel | A. Vogel homøopati | Produkter fra A. Vogel | Køb A. Vogel hos Helsam
Sortér efter
0 produkter
Sortér efter

A. Vogel: Med økologisk dyrkede ingredienser

Om A. Vogel

Historien om A. Vogel begynder i 1920’erne, hvor Alfred Vogel åbnede sin virksomhed. Udvalget var dengang ikke i samme størrelsesorden som i dag, men produkterne var populære og derfor blev udvalget stille øget. I 1978 blev Bioforce Danmark grundlagt, og det er i dag dem der står for udvikling og produktion af de velkendte og populære produkter fra A. Vogel.
Kernekompetencen er miljørigtig, naturlig og økologisk dyrkning af planter der senere anvendes i A. Vogel produkterne. Planterne dyrkes i Schweiz, hvor klimaet er perfekt til den type af planter der bruges. Hver årstid kræver forskelligt arbejde i haven: om vinteren får markene kompost, i foråret spirer frøene, om sommeren står markerne i blomst og om i sensommeren/efteråret høstes og samles der frø.

 

A. Vogel homøopati

Alle planter der anvendes i A-Vogels produkter forarbejdes hurtigst muligt efter høst, for at bibeholde så høj en koncentration af aktive stoffer som muligt.
Homøopati er en alternativ behandlingsform der bruges af mange. Små doser af ekstrakter bidrager til at både krop og sind kommer i balance. Hvis du vil vide mere om hvad homøopati kan, kan du læse mere her.

 

Produkter fra A. Vogel

Ud over homøopatiske produkter fra A. Vogel har vi hos Helsam også fødevarer og kosttilskud. Fødevarer fra A. Vogel er bl.a. ris, bonbons, krydderier, mysli og bouillon. Kosttilskuddene er baseret på naturlige ingredienser. Er dine øjne trætte og tørre, kan du bruge A. Vogels øjendråber der hurtigt lindrer.

 

Køb A. Vogel hos Helsam

På helsam.dk og i vores butikker finder du et bredt udvalg af A. Vogels homøopatiske produkter, samt andre spændende og smagfulde helsekostprodukter. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Du er også mere end velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi altid står klar til at give dig personlig vejledning og gode råd i forbindelse med dit næste køb.