Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Tofu

Hos Helsam finder du masser af lækker tofu, der er klar til at bruge i madlavningen derhjemme. Tofu er lavet af sojabønner, og det er dermed et rent vegetabilsk produkt. Da soyabønner er rige på protein, er tofu en god proteinkilde, særligt for vegetarer, veganere og folk, der ønsker at skære ned på deres indtag af kød.
Vis som

Mad & drikke

11 produkter
Vis som

Tofu - et godt alternativ til kød

Tofu indgår i mange vegetariske opskrifter, og især i opskrifter fra Asien hvor tofuen kommer fra. Herhjemme må tofu nok anses som et specialprodukt, men det betyder ikke, at der er mangel på lækre ting, du kan lave med tofu. Der findes et væld af lækre, orientalske opskrifter, hvori der skal bruges tofu, og hvor det er helt naturligt at inddrage de vegetabilske proteinkilder frem for de animalske. Det kan dog også sagtens bruges i alverdens retter sammen med kylling eller andet kød, hvis man kan lide den karakteristiske smag og konsistens, som tofu bidrager med. Tofu kan dog også bruges som erstatning for kød i populære retter som for eksempel burgere.

Tip! Brug stykker af tofu i en nudelret som for eksempel pad thai og oplev, hvordan konsistensen af tofuen sammen med nudler, grøntsager og jordnødder er en lækker ret, der både er sund og let at lave.