Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Grønne dfi vitaminer

De Grønne dfi Vitaminer er en bred serie af enkeltvitaminer og kombinationspræparater, der dækker ethvert behov for et ekstra tilskud i en travl hverdag. Der er måske sjældent tid til at købe de rigtige råvarer og lave et sundt måltid, og det kan derfor være nødvendigt med et ekstra tilskud til kosten.
Sortér efter

Mærker

21 produkter
Sortér efter

De Grønne dfi Vitaminer

er udviklet og ajourført i henhold til de seneste videnskabelige undersøgelser, for at sikre dig de bedste og nyeste produkter og til en fair pris. 
Alle tabletvarianter er fri for sukker, laktose, gær, gluten, konserveringsmidler og animalske ingredienser. Se endvidere efter ”dfi vegan” logoet for at finde de mange veganske varianter som også findes i serien.
De Grønne dfi Vitaminer sælges uden unødvendig ekstra indpakning, og vi benytter udelukkende PVC-fri emballage. Alle vores tabletter og kapsler indeholder ingen overflødige tilsætningsstoffer, og de er derfor små og synkevenlige. Vi anbefaler, at man altid sammenligner det aktive indhold i tabletterne, og ikke kun dåsens størrelse. Så er man sikker på at få fuld værdi for sine penge.