Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Organic Beauty Supply

Organic Beauty Serien er skabt af to kvinder med rødder i skønhedsbranchen og den alternative verden, som ønsker at bidrage med en effektiv hudplejeserie, hvor resultater kan ses og mærkes, mens økologien og de naturlige ingredienser er i højsæde.

Sortér efter

Mærker

2 produkter
Sortér efter

Organic Beauty Supply

Organic Beauty Supply produkterne er skabt af olier og antioxidanter med en dokumenteret effekt. Organic Beauty tilbyder økologiske, naturlige og effektive produkter, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Der er virkelig tænkt over ingrediensernes vækst, virke og bearbejdning og med et økologisk indhold, der ligger på 97% i f.eks. Face Mist og 94% i Face Serum, ligger produkterne i den meget høje ende. Det er især værd at nævne, at mellem 99,5% og 97,38 % af indholdet er af naturlig oprindelse. Det er håndplukkede kvalitetsingredienser, produceret og fremstillet i Danmark. Olien fra granatæblets kerner beskytter og genopbygger huden, og er den gennemgående ingrediens i serien, i samspil med effektive vitaminer og aktive antioxidanter. Huden får simpelthen et boost af det reneste fra naturen, og skønheden bliver synlig.
Som den femtakkede stjerne på emballagen symboliserer, giver produkterne ro og balance i huden, samtidig med at du opnår en velplejet, genopbygget og beskyttet hud.
Serien består i dag af 6 produkter til ansigt og krop.