Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Mangolassi med nektarin

Opskrift på Mangolassi med nektarin

Ingredienser:

  • 1 mango
  • 2 nektariner
  • 3 cm ingefær
  • 2 spsk græsk yoghurt

Fremgangsmåde:

  1. Skræl mangoen, og skær kødet fra stenen. 
  2. Skyl nektarinerne, og fjern stenene. 
  3. Skær nektarinerne i både. 
  4. Skræl ingefæren.
  5. Blend mango, nektariner og ingefær sammen med yoghurt naturel i ½ minut, hvorefter lassien er klar til servering.

Tip! Man kan bruge almindelig yoghurt naturel i stedet for græsk yoghurt. Lassi stammer fra Indien, hvor den drikkes især til mad, der indeholder stærk chili og andre hotte krydderier.


Kilde: Lene Hanssons Juicer & Smoothies.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×