Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Green People

Fra Green People kan du få hud- og hårplejeprodukter til hele familien. Produkterne er udviklet og fremstillet med respekt for mennesker, dyr og naturen. Green People er kåret som de bedste økologiske produkter i England.

Sortér efter

Mærker

56 produkter
Sortér efter

Green People - hudpleje til hele familien

Green People startede tilbage i 1994 med to-årige Sandra, som led af eksem og hudallergi ligesom millioner af andre børn. Sandras mor, Charlotte, startede Green People for at prøve at finde en effektiv behandling til sin datter. Ved at bruge en rensende tonic, som var udviklet af en international naturlæge og supplere med indtagelse af Omega 3 & 6-fedsyrer og udelukke kemisk baserede rengøringsmidler og hudplejeprodukter i hjemmet, forsvandt Sandras allergi.

Charlotte indså, hvordan vi alle er påvirket af de mange menneskeskabte kemiske stoffer og ændrede kostvaner. Charlotte var uddannet sygeplejerske, havde kendskab til naturmedicin og mere end 11 års erfaring fra den farmaceutiske industri. Hun havde derfor forudsætningerne og besluttede sig for, at hun måtte gøre noget. Hun indledte en intensiv produktudvikling i december 1995 til april 1997, og de første økologiske helse- og plejeprodukter blev lanceret af The Green People i England i august 1997. Green People’s sortiment dækker i dag over lange over 100 produkter, som er målrettet mod specifikke behov.

Green People ønsker at hjælpe familier med at leve en økologisk tilværelse ved at tilbyde økologiske produkter af høj kvalitet. Green People’s produkter er naturlige, certificerede økologiske og effektive, og The Green People går ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Produkterne indeholder ikke animalske ingredienser og er naturligvis ikke testet på dyr. Endelig støtter The Green People velgørenhed inden for sundhed og miljø, og hvert år donerer Green People 10% af deres nettofortjeneste til velgørende formål.

Der er ikke anvendt lanolin, parabener, petrokemikalier, natrium lauryl sulfater (SLS), natrium lauryl ethersulfater (SLES), GMO’er, PABA, PEG’s, DEA, TEA, phathalater, propylenglykol og parfume i produkterne fra The Green People. Desuden indeholder produkterne ingen animalske ingredienser, og produkterne er naturligvis ikke testet på dyr.