Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Holistica-Medica

Hvis du leder efter kosttilskud og homøopatiske lægemidler, kan Holistica-Medicas skønne produkter være en rigtig god mulighed for dig. Holistica-Medica er i dag kendt for sin udvikling og fremstilling af naturligt stærke og effektive vitaminer, mineraler og kosttilskud.
Sortér efter

Mærker

40 produkter
Sortér efter

Kosttilskud & homøopatiske lægemidler

Trænger din krop til kosttilskud? Leder du efter homøopatiske lægemidler? Så har Holistica-Medica sikkert det perfekte produkt til dig!

Holistica-Medicas er en virksomhed, der udvikler homøopatiske lægemidler. Virksomheden tror på, at den psykiske tilstand af en sygdom, er en vigtig faktor, som også bør tages med, når man vil kurrere og modvirke sygdommen. Deres målsætning er at skabe produkter, som både indeholder medicinske ingredienser mod selve symptomet, men også mod den fysiologiske årsag og psykosomatisk stress. Skal man f.eks. udvikle et homøopatisk lægemiddel, som modvirker eksemer, må midlet altså indeholde alle tre ting; urter til stresstilstanden, urter til de medskyldige og implicerede organer samt urter til selve eksemen i huden. Alt dette skal i samarbejde med sunde levevaner være en dybdegående kur på eksemer.

I Danmark var Holistica Medica det første laboratorium, der fik lægemiddelstyrelsens godkendelse til at producere og eksportere homøopatiske lægemidler. Dvs. at alle produkter levet op til samme kvalitets- og standardkrav, som ethvert andet godkendt lægemiddel.

Lige fra begyndelsen har Holistica-Medica forsket i naturlige ingredienser og deres effektivitet, som er blevet mere og mere efterspurgt rundt omkring i hele verden.

Det er vigtigt for din sundhed, at du holder din krop i balance. Holistica-Medicas produkter kan være en stor hjælp til netop dette. Et tegn på mangel kan f.eks. være, at du går rundt og føler dig træt og udmattet, eller at du let bliver svimmel. Men fortvivl ikke – Holistica-Medica har muligvis løsningen til dig, og kan få dig kvikket op igen.

Varerne er også lette at håndtere; de kan sagtens medbringes i skoletasken eller håndtasken, hvis det skulle være nødvendigt for dig at have dem med dig.

Holistica-Medica går op i din sundhed, og de ønsker at fremme dit helbred ved hjælp af naturens fantastiske elementer.

Pligttekst: ”Alle homøopatiske lægemidler er uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel”.

Så gør dig selv og din krop en tjeneste og køb disse skønne produkter. Her hos Helsam har vi forskellige varianter af kosttilskud i vores sortiment. Se vores udvalg og vælg det produkt, der passer dig bedst.