Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Midi

Savon du Midi sæber, er lækre og velduftende sæber fra Frankrig. Især Marseille i Frankrig er og har været hjemstedet for sæber af høj kvalitet. Sæberne blev i det 12. århundrede produceret hos et hav af forskellige producenter – alle med det til fælles, at lave hånd- og kropssæber af fantastisk kvalitet. Sæben blev dengang lavet udelukkede af olivenolie, der stammede fra oliven høstet i Provence. Den første officielle sæbermager var Crescas Davin, der i 1371 begyndte sin sæbeproduktion. Først i det 15. århundrede kom de første industrielle sæbefabrikker. Dermed begyndte eksporten af sæberne til bl.a. resten af Europa.

Sæber fra Midi | Dufte | Midi sæbe hos Helsam
Sortér efter

Mærker

37 produkter
Sortér efter

Midi: Sæber til selvforkælelse

Sæber fra Midi

Din krop har brug for pleje hver dag. Engang i mellem kan du vælge at gøre lidt ekstra ud af det at vaske hænder, eller at gå i bad. Gå på opdagelse mellem mange forskellige sæber, og vælg den duft du bedst kan lide. Sæberne er fremstillet af økologiske vegetabilske olier, og de tilsatte blomsterblade virker eksfolierende på huden. Duften kommer fra de mange forskellige æteriske olier og parfumer, der tilsættes sæben i sidste del af fremstillingsprocessen. Til børn og barnlige sjæle, findes der sæber med form som en fisk eller krokodille.

Midi som håndsæbe
Du kan bruge alle sæber fra midi som håndsæbe. De rengør dine hænder skånsomt, helt uden at ødelægge hudens naturlige beskyttende barriere. Vælger du en sæbe med tilsatte blomsterblade, får du ovenikøbet en sæbe der blidt eksfolierer huden hver gang du bruger den. Brug den når du får gæster, eller blot til selvforkælelse i hverdagen eller weekenden.

Midi som kropssæbe
Ligesom alle sæber fra midi kan anvendes som håndsæbe, kan de også alle sammen bruges som kropssæbe. Nyd et afslappet bad med din favoritsæbe, og få fornyet energi. Prøv forskellige dufte alt efter om du trænger til ro i kroppen, fornyet energi eller måske noget helt tredje. Du kan med fordel prøve den velduftende lavendelsæbe i et bad inden du går i seng. Duften får dig til at slappe af i hele kroppen, og forbereder dig til en god nats søvn.
Alle sæbers holdbarhed er 12 måneder efter ibrugtagning. Duften holder sig frisk, men det er ikke sikkert du kan holde dem så længe uden at bruge dem.

 

Dufte

Udvalget af dufte indeholder bl.a. appelsin, lemon, krydderier, fyrretræ, honning, kanel, lavendel, mandel, morgenfrue og oliven. Forkæl dine sanser med din yndlingsduft, eller prøv nogle nye dufte. Duftene stammer fra æteriske olier der er nøje udvalgte, for at give en behagelig og afslappende effekt på hænder og krop.

 

Midi sæbe hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt og spændende udvalg af Midi sæber til hænder og krop. Vælg den sæbe du ønsker, og husk at du kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd, og personlig vejledning i dit næste køb.