Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Mezina

Sortér efter

Mærker

41 produkter
Sortér efter

Mezina: Helsekost og kosttilskud til alle

Om Mezina

Mezina er en dansk virksomhed, som ovenikøbet er en af Danmarks største leverandører inden for helsekost. Derudover producerer Mezina mange af deres produkter selv, og de går meget op i, at de færdige produkter er af høj kvalitet. Uden for Danmarks grænser, har Mezina også et samarbejde med bl.a. Salus Haus og Nelson Bach.

 

Produkter fra Mezina

Produktsortimentet fra Mezina består bl.a. af vitamin- og mineraltilskud, samt kosttilskud til fordøjelse, bedre søvn og øre, næse og hals.
Mangler du et nyt multivitamin og mineraltilskud, er Super+ total helt perfekt. Kosttilskuddet er udviklet til dig som kvalitetsbevidst forbruger, som ønsker et produkt med gode egenskaber fra frugter og bær. Produktet har et naturligt højt indhold af C-vitamin. Derudover bidrager C-vitamin også til kroppens kollagenproduktion. Føler du dig træt og udmattet, kan kosttilskuddet lunamino måske hjælpe dig. Det indeholder B6, B12, riboflavin og magnesium der alle bidrager til at mindske træthed.

 

Køb Mezina hos Helsam

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kosttilskud fra Mezina, og vælg de produkter der passer til dig og dit behov. Du kan bestille online og få dine varer leveret helt gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange flotte butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning.