Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Pandoo

Gør noget godt for dig selv og miljøet – vælg de plastikfri produkter fra Pandoo. Produkterne er fremstillet af bambus og økologisk bomuld, og passer ind i ethvert hjem. Ved at vælge Pandoo kan du mindske plastforbruget og overforbruget af træ der resulterer i afskovning verden over. Læs mere om Pandoo her på siden, og vælg de produkter du kan bruge hjemme hos dig.

Pandoo: Bæredygtigt bambus | Hvorfor bambus? | Produkter fra Pandoo | Derfor skal du vælge Pandoo | Køb Pandoo hos Helsam

 
Sortér efter

Mærker

2 produkter
Sortér efter

Pandoo er godt for miljøet og dig

Pandoo: Bæredygtigt bambus

Pandoo er en tysk virksomhed der ønsker at mindske verdens forbrug af træ og plastik. Derfor fremstiller Pandoo et bredt sortiment af plastikfri produkter til husholdningen. I fremstillingen anvendes primært bambus, som vokser hurtigt, optager meget CO2 og er utroligt bæredygtigt.
Ved at dyrke bambus og bruge dette i produkterne, reduceres verdens afskovning som finder sted for at kunne fremstille kortvarige papirprodukter med mere. Manden bag Pandoo er Salvatore Decker, som efter ture i naturen fik øjnene op for, hvor stort problemet med bl.a. plastik er.

Hos Pandoo mener de, at verden vil være et bedre sted, hvis alle er opmærksomme på at bruge tilgængelige råvarer mere fornuftigt. Pandoo ønsker både at reducere plastaffald, men også at modvirke den globale afskovning.
Ved at anvende produkterne fra Pandoo, kan du også bidrage til dette – helt enkelt og nemt.

 

Hvorfor bambus?

Bambus er fantastisk til at absorbere CO2 – meget bedre end træer. En bambus kan vokse hele tre meter på tre år, og kan derefter høstes. Så snart en bambus er blevet skåret ned, vil nye skud vokse frem og vil efter nogle år være høstklar igen.Der er ikke brug for kemikalier og andre pesticider når der dyrkes bambus, hvilket kun er gavnligt for miljøet. Derudover kræver bambussen utroligt små mængder vand for at kunne gro.Nogen er bange for, at anvendelsen af bambus går ud over pandaen, da denne især lever af bambus. Men bare rolig – den bambus der anvendes i fremstillingen, er en anden sort end den pandaen lever af.

 

Produkter fra Pandoo

I udvalget af Pandoo produkter finder du bl.a. tandbørster, sugerør, køkkenrulle og gafler. Herunder kan du læse mere om nogle af produkter og blive klogere på, hvilke der er relevante for dig.

 • Bambus toiletpapir
  Toiletpapir fra Pandoo er fremstillet af 100 % bambus. Bambussen stammer fra FSC certificeret skovbrug. Du tænker måske om toiletpapir af bambus er blødt, men fortvivl ej – det er utroligt blødt og består af tre lag. Det bedste af det hele er, at toiletpapiret er klimaneutralt. 
 • Bivoks madpapir
  Til madpakken er madpapir af økologisk bomuld samt bivoks helt perfekt. Det indeholder ingen syntetiske stoffer og kan erstatte både husholdningsfilm, stanniol og andre gængse produkter. I pakken finder du forskellige størrelser, så det intet problem er, at pakke de forskelle fødevarer sikkert ind.

 • Skeer, knive og gafler
  Engangsbestik bruges ofte i stor stil, men det kræver mange ressourcer at fremstille og så er det ikke særligt miljøvenligt. Det bruges én gang hvorefter det blot bliver smidt i skraldespanden. Med knive, gafler og skeer af bambus kan du stoppe engangsforbruget af plastikbestik én gang for alle. 
  Pandoos bambus bestik er utroligt hårdfør og 100 % bionedbrydeligt. Det tåler maskinopvask, men da det er fremstillet af træ, kan farve og struktur ændre sig med tiden. Derfor er det bedst at vaske det op i hånden. 

 • Bomulds rondeller
  Vatrondeller af bomuld fra Pandoo er genanvendelige og kan vaskes efter brug. De består af 80 % bambusfibre og 20 % bomuld og er utroligt bløde og behagelige at bruge i ansigtet. Brug dem på samme måde som du ville bruge enhver anden rondel – bortset fra at disse ikke skal kasseres efter brug.

 • Bambus lommetørklæder
  Er du forkølet eller foretrækker du blot at have noget at tørre fingre i, uanset hvor du er? Pandoo bambus lommetørklæder er miljøvenlige og bionedbrydelige, og så er de med tre lag der gør dem dejligt bløde at bruge. 

 • Bambus tandbørster
  Vi bruger dem alle – tandbørster. Uden dem ville vi konstant have dårlig ånde, huller i tænderne og et virvar af uvelkomne bakterier i munden. Selvfølgelig har tandpastaen også en stor rolle i dette. Men hvorfor bruge tandbørster af plastik, når de alligevel bliver smidt ud efter nogle måneder. Det bliver til en del tandbørster for en familie i løbet af et år. 

  Pandoo tandbørsterne er fremstillet af bambus med bløde børste hår. De indeholder intet plastik og er 100 % bionedbrydelige. De sviner heller ikke hvis de ender i skraldespanden og senere brændes på et forbrændingsanlæg. Du finder både tandbørster til voksne og børn – så hvorfor ikke udskifte hele familien tandbørster til et mere miljøvenligt alternativ?

 • Bambus sugerør
  Børnefødselsdag, fest eller hverdag. Uanset hvornår du bruger plastiksugerør bruges de kun én gang. Bambussugerørene fra Pandoo er genanvendelige og kan nemt rengøres med den medfølgende børste. Brug dem igen og igen, og går de i stykker eller andet, kan de smides i din kompost da de er 100 % bionedbrydelige.

 • Bambus køkkenrulle
  Et køkken uden køkkenrulle er et sjældent syn. Køkkenrullen kan bruges til at tørre spildte væsker op med, eller madrester i forbindelse med madlavningen. En bambus køkkenrulle fra Pandoo kan bruges til de samme ting, men kan desuden genanvendes. Køkkenrullen kan nemlig vaskes. Det betyder, at hvert enkelt stykke køkkenrulle kan genanvendes op til 100 gange!

 

Derfor skal du vælge Pandoo

Som du sikkert allerede har opdaget, er der utallige gode grunde til at vælge Pandoo produkterne. Både for din egen skyld, men i høj grad også for miljøet og naturens skyld. 

Du bør vælge Pandoo fordi:

- Bambus er bæredygtigt
- Du mindsker forbruget af plastik
- Du reducerer verdens afskovning
- Du undgår skadelige stoffer
- Det er nemt og billigt i længden

 

Køb Pandoo hos Helsam

Vælg de Pandoo produkter du kan bruge hjemme hos dig, eller giv et Pandoo produkt som gave til en du holder af. Udvalget er bredt og spændende, og utroligt miljøvenligt. Det kræver ikke altid de største ændringer i hverdagen, for at bidrage til en bedre og renere verden. Med Pandoo er det nemt og enkelt.
Du kan købe Pandoo online på helsam.dk eller i en af vores mange butikker. Desuden kan du bestille online, og få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam-butik

I butikkerne står vi altid klar til at vejlede og give dig gode råd i forbindelse med dit køb. Både når det gælder produkter fra Pandoo, men også omkring alt inden for kosttilskud og helsekost.