Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Renée Voltaire

Renée Voltaire stiller store krav til, at råvarerne skal være af den bedste kvalitet. Deres mål er, at så meget som muligt i sortimenter skal være økologisk. Simpelthen fordi naturlige ingredienser smager bedre. Du kan se hele vores udvalg af produkter fra Renée Voltaire i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

27 produkter
Sortér efter

Renée Voltaire - innovativ og rebelsk

Personen og varemærket Renée Voltaire er en glad rebel, som med innovative madprodukter ønsker at give os alle en bedre, nyttig og sjov madoplevelse. Renée Voltaire har en positiv indstilling til mad og ønsker at inspirere til en grønnere og sundere hverdag. - At inspirere dig, så du tør teste noget nyt. Mad skal være sjov at lave, for en glad kok laver den bedste mad. Det er let at fortsætte i samme mønster, og det er normalt, at man derhjemme laver de samme retter hver uge, og ofte smager tingene næsten ens.

Kan du lide en udfordring, så vil Renée anbefale, at du prøver en uge på vegetarisk kost. På den måde tvinges du til at tænke anderledes i dit køkken. For hvordan laver man f.eks. pandekager uden æg og hvordan laver man kødsovs uden kød. Det lyder måske svært, men er faktisk meget lettere, end man skulle tro, og det er sjovt at lave noget nyt. Se hendes kogebog ”Salig Blanding” for inspiration.

Renée Voltaire har kontor og produktion i Årsta i Sverige. Kontor og produktion ligger væg til væg her, og mange af produkterne er håndlavede, f.eks. rawfood kiks, boghvedecrunch, drys og meget mere. - Og produkerterne er håndlavede med kærlighed.

Omverdenen forandrer sig hver dag, og det gør Renée Voltaire også. Hos Renée Voltaire arbejder man således altid på at blive bedre en bedre virksomhed.