Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Rapunzel

Rapunzels motto er “Økologi med kærlighed” - et udtryk for Rapunzels overbevisning om, at fødevarer, som er sunde og holistiske kun kan dyrkes, produceres og fremstilles af sunde, glade mennesker.  Du kan se hele vores spændende udvalg fra Rapunzel i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

27 produkter
Sortér efter

Rapunzel – "Økologi med kærlighed"

Sunde fødevarer til en sund livsstil har altid lagt til grund for Rapunzel’s filosofi. Rapunzel ønsker at forsyne flest mulige mennesker med sunde fødevarer. I sortimentet fra Rapunzel er noget for enhver smag, og alle produkterne er af den bedste økologiske kvalitet. 

Ud over de første produkter - såsom nøddecreme, tørrede frugter og mysli - er nogle af kerne produkterne fra Rapunzel pasta, madlavningsolie, chokolade og kaffe. Ca. halvdelen af disse produkter er produceret ved Rapunzels hovedkontor i Legau i det sydlige Tyskland.

“Økologi med kærlighed” – dette udtryk er ikke bare et reklameslogan, som trykkes på produkterne fra Rapunzel. Det er Rapunzels motto. Det simple slogan udtrykker Rapunzels dybfølte overbevisning om, at der er mere i produktionen af sunde, miljøvenlige produkter end økologiske dyrkning.

“Økologi med kærlighed” er et udtryk for Rapunzels overbevisning om, at fødevarer, som er sunde og holistiske kun kan dyrkes, produceres og fremstilles af sunde, glade mennesker. Kun mennesker, som selv har det godt, og som ikke skal kæmpe for deres overlevelse kan mønstre den nødvendige omhu og hengivenhed, som er nødvendig for at producere sunde fødevarer – fødevarer, som ikke bare stiller sulten, men som også bidrager til éns trivsel og velvære. Derfor er det vigtigt for Rapunzel, at de mennesker, som deltager i produktionen af fødevarerne, trives og har det godt. Dvs. både landmændene, som står i begyndelsen af værdikæden, medarbejderne som arbejder for leverandørerne samt Rapunzels egne medarbejdere, som er ansvarlige for forarbejdning, pakning, opbevaring og logistik af produkterne.

Den underliggende præmis for alt dette er rimelige og passende priser, som Rapunzel betaler, og som skaber passende værdi på alle niveauer. Rapunzels hyppige besøg hos landmænd og leverandører giver Rapunzel indsigt i de lokale forhold og hjælper med at skabe ægte, sociale kontakter.

Dét, at Rapunzel elsker og værdsætter sine produkter, er den vigtigste forudsætning for deres daglige arbejde, og de ønsker, at den kærlighed, de har lagt i produktionen, kan smages på produkterne.