Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

VitaCare

Vitacare® er dansk, naturli’vis, og består af en række kosttilskud i høj kvalitet.

I VitaCare®-serien finder du derfor både traditionsbundne produkter, som Baldrian og Humle, der i sin rå form har været anvendt i Danmark siden stenalderen, såvel som mere moderne, natur-inspirerede produkter som Tempeltræ, der er det danske navn for ginkgo biloba.

Sortér efter

Mærker

11 produkter
Sortér efter

Den varierede natur, der omgiver vores produktionssted på Møn, er en inspirationskilde, som på forunderligvis forener det gamle med det nye, det traditionsrige med det moderne, og det meget lokale med det helt globale. 

Endvidere er VitaCare kendt for de såkaldte depottabletter, som er tabletter, der er langsomt opløselige i maven og dermed længere tid om at frigive deres indhold, hvilket giver kroppen bedre tid til at optage indholdet. I denne kategori findes eksempelvis VitaCare® C-Long, som er et koncentreret C-vitamin, der støtter immunforsvaret. Ligeledes findes VitaCare® Ingefær Long og VitaCare® Hvidløg Long Plus, som depottabletter kosttilskudsserien

Når vi udvikler nye produkter i VitaCare®, sker det under mottoet ”Caring for Health” for at opfylde vores ønske om, at gøre danskerne lidt sundere.

Når du køber VitaCare®, er du med til at gøre en bæredygtig forskel ved at støtte dansk produktion og danske pladser i ”Vandkantsdanmark”.