Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

VILD NORD

Vild Nord Marine Collagen er en serie af danskproducerede collagenkosttilskud. Se det fulde Vild Nord sortiment her på siden og læs mere om produkter nederst på denne side. Vild Nord Collagen Gold er utroligt populær – måske er den også noget for dig?
Sortér efter

Mærker

7 produkter
Sortér efter

Vild Nord: Dansk marine collagen

Vild Nord er indbegrebet af nordisk hudpleje og så er alle produkter inspireret af den smukke og rå nordiske natur. Collagenet i Vild Nord stammer fra vildtfangede fisk – selvfølgelig bæredygtigt fiskeri. Alle Vild Nord produkter er produceret i Danmark og er af højeste kvalitet og helt fri for unødvendige indholdsstoffer. Vild Nord er underlagt den europæiske fødevarelovgivning, hvilket betyder, at alle grænseværdier for cadmium, kviksølv og bly i fiskeprodukter overholdes. 

Med Vild Nord collagen er du altså sikret et naturligt rent og effektivt kosttilskud. 

 

Hvilken Vild Nord Marine Collagen skal du vælge?

Du har sikkert allerede bidt mærke i det. Der er mange forskellige varianter af collagen tilskud fra Vild Nord, og nu står du og skal vælge hvilket Vildt Nord collagen du skal vælge. Men bare rolig – vi hjælper dig godt på vej. 

 

 • Vild Nord – Beauty Remedy
  En fantastisk og helt unik blanding af collagenpulver, bærpulver fra solbær, blåbær, aroniabær og acerolabær. Bærpulveret er en helt naturlig kilde til C-vitamin der bidrager til en naturlige dannelse af collagen i kroppen. Derudover er der tilsat tang som er en naturlig kilde til jod. Fedtindholdet er meget lavt, mens proteinindholdet er højt. Beauty Remedy har en mild smag af bær og en lækker, indbydende farve. Kan bruges i vand, juice eller blandes i skyr.

Ingredienser:

- Hydrolyseret kollagen fra TORSK (Gadus Morhua) 70 %
- Solbær 14 %
- Blåbær 9 %
- Aronia 6 %
- Acerola 1 %
- Buletang (Ascophyllum Nodosum) 0,2 %

 

 • Vild Nord – Collagen C+
  En optimal sammensætning af både collagen fra vildtfangede torsk samt C-vitamin fra acerolabær. C-vitamin bidrager bl.a. til et normalt fungerende immunforsvar og til en normal dannelse af collagen. Collagen C+ er smagsneutralt og kan blandes i en drik efter eget valg.

Ingredienser:

- Hydrolyseret kollagen fra TORSK (Gadus Morhua) 99 %
- Acerola 1 %

 

 • Vild Nord – Collagen Clean Protein
  Et rent collagen kosttilskud udelukkende bestående af collagen peptider fra vildtfangede torsk. Proteinindholdet er 95 g pr 100 g. Smagen er neutral og så kan collagen pulveret blandes i alt slags væske – også skyr.

  Ingredienser:

  - Hydrolyseret kollagen fra TORSK (Gadus Morhua)

 

 • Vild Nord – Collagen Gold
  Det mest populære collagen kosttilskud fra Vild Nord – og det er ikke uden grund. Collagen Gold er en blanding af collagen pulver, acerola og mikroindkapslet tang. Acerolabær er en god kilde til C-vitamin, mens tang er kilde til jod. Indeholder 89 g protein pr 100 gram. Vild Nord Collagen Gold er smagsneutral og kan blandes op i din favoritdrik. 

  Ingredienser:
   
  - Hydrolyseret kollagen fra TORSK (Gadus Morhua) 99 %
  - Tang (Ascophyllum Nodosum) 0,13 %
  - Acerola (vitamin C) 1 %

 

 • Vild Nord – Collagen Immune Remedy
  Understøt krop og immunforsvar med et og samme kosttilskud. Collagen Immune Remedy giver dig både collagen pulver, samt C- og D-vitamin. C-vitamin fra tørrede bær og D-vitamin fra earthlight, udtørrede champignoner, støtter dannelsen af collagen og bidrager til et normalt fungerende immunforsvar. Smagen er frisk af solbær og kan blandes i vand, juice osv.

  Ingredienser

  - Hydrolyseret kollagen af TORSK 50%
  - Solbærpulver 40 %
  - Acerolapulver (Malpighia punicifolia) 8,9 %
  - Echinacea pulver (L. Moench) 1 %
  - Champignongpulver* 0,1 % DK-ØKO-100. De økologiske ingredienser udgør 0,1 % af landbrugsingredienserne
  - Maltodextrin

 

 • Vild Nord – Collagen Green Boost
  Nyd et tilskud af collagen, sammen med både økologisk grønkål, acerola og mikroindkapslet tang. Collagen Green Boost giver dig C-vitamin, hele 810 mg pr 100 gram. Indholdet af grønkål svarer til 12 g frisk kål pr servering. Smagen af Collagen Greenboost er af grønkål og er perfekt i smoothies.

  Ingredienser:

  - Hydrolyseret kollagen fra TORSK (Gadus Morhua) 70 %
  - Grønkål* (DK-ØKO-100) 29 %
  - Acerola 1 %
  - Tang (Ascophyllum Nodosum) 0,2 %
  - De økologiske ingredienser udgør 29 % af landbrugsingredienserne.

 

 • Vild Nord – Collagen Red Berries
  Collagen Red Berries indeholder ud over collagen, en række røde bær. En pulveriseret blanding af tyttebær, ribs, tranebær og acerola giver collagen tilskuddet en flot lyserød farve. Derudover er bærrene kilde til C-vitamin som bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og en normal dannelse af collagen. Med en frisk og let smag af bær, er Collagen Red Berries fra Vildt Nord ideel i juicer og smoothies. 

  Ingredienser

  - Hydrolyseret kollagen fra TORSK (Gadus Morhua) 71 %
  - Tyttebær 14 %
  - Ribs 9 %
  - Tranebær 6 %
  - Acerola 1 %

 

 • Vild Nord – Collagen Yellow Blast
  Yellow Blast Collagen fra Vild Nord er rig på collagenpeptider, hypen, havtorn, multebær og acerola. Dermed kan du med dette kosttilskud gøre noget godt for både hud, led og immunforsvar. Bærblandingen giver dig C-vitamin som er vigtig for at understøtte immunforsvaret, men også i kroppens egen produktion af collagen. Mængden af pulveriserede bær svarer til 8 gram friske bær pr daglige dosis. Smagen er frisk og fin af havtorn, mens farven er smuk gul. 

  Ingredienser

  - Hydrolyseret kollagen fra TORSK (Gadus Morhua) 71 %
  - Hyben 15 %
  - Havtorn 13 %
  - Multebær 1 %
  - Acerola 1 %

 

Bliv klogere på Vild Nord collagen produkterne

Marine collagen fra Vild Nord indeholder alle 20 aminosyrer – både de essentielle og de ikke-essentielle. De essentielle aminosyrer kan kroppen ikke selv danne, hvilket altså betyder, at de skal tilføres gennem kosten eller kosttilskud. 

Marinecollagen fra Vild Nord er et helt rent naturprodukt og består af bittesmå collagenpeptider. Peptiderne har en molekylevægt på blot 3 kDa. Efter indtagelse nedbrydes collagenpeptiderne til aminosyrer. 

Bær, kål og tang som er tilsat i flere af collagenprodukterne, stammer fra udvalgte europæiske leverandører. Grønkålen dyrkes i Danmark og Tyskland, mens buletangen høstes på bæredygtig vis i havet nordvest for Skotland. Bærrene stammer fra en finsk leverandør som håndplukker en stor del af bærrene i det fri.

 

Køb marine collagen fra Vild Nord hos Helsam 

Hos Helsam finder du Vild Nord Marine Collagen til gode priser. Vi har ofte tilbud på Vild Nord – så hold øje med siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du besked direkte i din indbakke. Vild Nord Marine Collagen findes i forskellige pakningsstørrelser, hvoraf nogle er perfekte at have med på rejser hvor en større bøtte hurtigt er for besværlig.

Køber du online kan du få dine Vild Nord Collagen produkter leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam-butik. Du får også fri fragt ved alle køb over 199 kr. 

Er du medlem af vores kundeklub, Club Overskud? Få masser af fordele som gratis medlem – f.eks. tilbud, konkurrencer og optjen rabatpoint. Bliv medlem af Club overskud her.

 

Udvid din viden om collagen

Vil du gerne blive endnu klogere på collagen og hvad det kan gøre for dig? Her på helsam.dk har vi en spændende artikel som klæder dig godt på i forståelsen af collagen. Læs ”Collagen – kroppens vigtigste byggesten” her.