Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Vivag

Vivag er en serie af skånsomme intimplejeprodukter, som hjælper med at bevare den naturlige balance i underlivet. Hvis du er plaget af tørhed, lugt, kløe, irritation eller bare vil føle dig ren, er Vivag serien det helt rette valg for dig. Læs meget mere om serien og de enkelte produkters egenskaber her på siden. På den måde får du meget lettere ved at vælge det rette produkt til lige netop dit behov.

Vivag produkternes kendetegn | Ubalancer i underlivet | Hvordan virker Vivag? | Vivag hos Helsam
Sortér efter

Mærker

8 produkter
Sortér efter

Vivag: Din vej til et underliv i balance

Vivag produkternes kendetegn

Hele serien af Vivag er kendetegnet ved, at produkterne er skånsomme uden tilsatte parfumer og farvestoffer. Produkterne har også en lav pH-værdi der gør, at den naturlige balance i det intime område bevares. Du finder Astma-Allergi mærket på alle Vivagprodukterne, da de er blevet til i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

 

Ubalancer i underlivet

De fleste kvinder oplever på et eller andet tidspunkt, at deres underliv kommer i ubalance. Ofte kommer det til udtryk i form af kløe, øget udflåd og andre gener. Grunden til at ubalancen opstår, er at den naturlige bakterieflora kommer i ubalance – ofte pga. sæber der ikke er beregnet til det intime område.

 

Hvordan virker Vivag?

Mange bruger helt almindelige kropssæber til at vaske kroppens intime områder, og det er slet ikke en god idé. Huden i intimområdet er meget mere følsomt end huden på resten af kroppen, og derfor er den almindelige sæbe alt for hård ved huden. En intimsæbe er tilpasset den pH-værdi som intimområdet har, og derfor skaber vivag ikke ubalance i området. Vivag produkterne kan bruges hver dag, eller efter behov.
Det er ikke altid pga. sæber at området kommer i ubalance. Alt efter hvilket problem du døjer med, kan du vælge et produkt der passer til lige netop dét.

Tørhed
Du har måske oplevet det? Vaginal tørhed kan ofte opstå i forbindelse med overgangsalderen eller graviditet. Faktisk kan det også komme pga. stress, træning, stramme bukser eller hormonelle forandringer der kan ramme kvinder i alle aldre. Vivags intim barrierecreme plejer og beskytter i og efter menopausen. Vivag intimgel fungerer både som en fugtgivende gel, men også som glidecreme.

Daglig intimpleje
Har du blot brug for nogle intimvenlige plejeprodukter til hverdagen, så er Vivags intimsæbe og Vivags intimservietter det rette valg til dig. De har lav pH-værdi og et indhold af mælkesyrebakterier der bidrager til at bevare den naturlige balance i det intime område.

Vaginalkapsler
Symptomer som udflåd, kløe eller svie, behøver ikke nødvendigvis at være på grund af en svampeinfektion. Oftest er det pga. en bakteriel ubalance. Med Vivags kapsler, der indeholder levende mælkesyrebakterier, sænkes pH-værdien. På den måde mindskes vækstmulighederne for uønskede bakterier, og du kommer hurtigt i naturlig balance igen.

 

Vivag hos Helsam

Hos Helsam finder du et udvalg af Vivag produkter, der gør, at du helt sikkert kan finde et produkt der passer til dit behov. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.