Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sæbeværkstedet

Sæbeværkstedet er et dansk firma der blev etablereret i 2004. For at holde sæberne på et niveau af høj kvalitet, er der nogle principper der følges nøje. Alle ingredienser er økologiske – duft kommer fra urter og æteriske olier, farve fra fx kaffe eller ler, og hovedingrediensen er økologisk jomfruolivenolie. Det betyder også, at der ikke tilsættes unødvendige ingredienser.

Hos Helsam finder du et stort udvalg inden for produkter fra Sæbeværkstedet.
Nogle af produkterne er:

 • Olier til ansigt

  Tilfører huden næring og holder den spændstig, og kan anvendes dagligt i forbindelse med din ansigtspleje. Brug olien på en let fugtig hud for at opnå det bedste resultat.

 • Badesalt

  Med badesalt tilsat æteriske olier, vil du opleve en afbalanceret og beroligende effekt. Badesaltet er økologisk, og findes med forskellige dufte.

 • Scrub

  En god scrub er kendetegnet ved at den effektivt og skånsomt eksfolierer din hud. Med en saltscrub fra Sæbeværkstedet fjernes døde hudceller, og dermed opnår du en glat og fin hud. Ingredienserne er økologisk salt fra Atlanterhavet, samt olier og æteriske olier.

 • Sæbe

  Alle sæber fra Sæbeværkstedet er håndlavet. De dufter alle skønt og naturligt, hvilket kommer af de naturlige æteriske olier der er tilsat sæben. De består udelukkende af naturlige ingredienser, og det folie sæberne er indpakket i, er lavet af biologisk nedbrydeligt materialer. Sæberne har et højt indhold af naturligt glycerin, der sørger for ikke at udtørre dine hænder.

 • Ansigtsmasker
  Plejer din hud i ansigtet effektivt og skånsomt. Du finder ansigtsmaskerne med ler, med forskellige naturlige dufte. Vælg den du synes bedst om.

Gå på opdagelse i det store udvalg, og vælg mellem de skønne og naturlige produkter. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.

Vis som

Leverandører

67 produkter
Vis som