Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Svane

Svane Aps stammer tilbage fra 1995, hvor virksomheden blev grundlangt af Poul og Birgit Svane. Dengang producerede de produkter baseret på hyldeblomst og tranebær. I dag drives Svane Aps af Naja Svane og hendes mand Thomas. Det er også dem der står bag de nye produkter med ingefær og Smagen af Årstiderne.

Alle juicer og koncentrater er lavet af råvarer der dyrkes på økologiske marker og plantager. I sortimentet finder du juice, shots og andre spændende frugtdrikke.

Prøv de friske ingefær shots, en aronia juice med masser af antioxidanter eller måske blot en god traditionel juice med smagen af æble, appelsin eller grøntsager.

Juice er en overordnet betegnelse for frugtsaft. Noget juice er fremstillet af koncentrat, hvilket betyder, at der fjernes en stor del af vandindholdet i saften. Dette sker allerede i landet hvor juicen produceres. Når juicen med det lave vandindhold kommer til f. eks. Danmark, tilføres den samme mængde vand igen, og juicen får samme konsistens som den oprindeligt havde. Juicen er lige så sund og smagfuld som før, men producenterne gør brug af det, da juicen så vejer mindre og ikke koster nær så meget i transport.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af friske og smagfulde juicer og safter fra Svane Aps. Husk du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.

Vis som

Leverandører

21 produkter
Vis som