Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Søbogaard ApS

Søbogaard startede tilbage i 1976 med blot én bikube og en drøm om at producere smagfulde økologiske produkter. I dag har Søbogaard mere end 150 produkter i deres store og spændende sortiment. Alle produkter består af økologiske råvarer, og for at søde produkter anvendes der kun koncentrater af frugter.

Grundlæggeren af virksomheden ”Søbogaard”, er Poul Hansen der er vokset op på gården Søbogaard i Kimmerslev. Det startede med produktion af honning, og senere kom saft, marmelade og øl til. Sortimentet er hele tiden i udvikling, hvilket betyder der regelmæssigt kommer nye varer til.

I 1980’erne drev Søbogaard Danmarks første økologiske hyldeplantage i Danmark. Interessen for den økologiske hyldeblomstdrik var ikke stor i starten, men efter noget tid slog drikken igennem på det danske marked. Dagen i dag er den stadig en populær drik blandt alle kunder.

Alle produkter fra Søbogaard er af høj kvalitet, og alt er selvfølgelig økologisk. Gode råvarer er utrolig vigtigt for Søbogaard, og derfor får du altid en stor smagsoplevelse når du prøver et af deres mange produkter.

Hos Helsam finder du bl.a. marmelade, saft, vin, snacks og sukker.
Gå på opdagelse i vores store udvalg af Søbogaard produkter, og vælg de produkter du bedst synes om. Husk du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. 

Vis som

Leverandører

73 produkter
Vis som