Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Lille Kanin

Lille Kanin er en hudplejeserie specielt udviklet til babyer og små børn. Produkterne har fokus på mild, skånsom og bæredygtig hudpleje. Læs mere om Lille Kanin nederst på siden – se udvalget af Lille Kanin produkterne herunder.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Lille Kanin: Hudpleje til familiens små

Bag hudplejeserien, Lille Kanin, er Tina Søgaard som også står bag det populære mærke, Ecooking. Lille Kanin er rene og certificerede hudplejeprodukter til babyer og børn, pakket ind i bæredygtig emballage. Ingredienserne er naturlige, økologiske og af højeste kvalitet. Der vil løbende komme nye produkter til, i Lille Kanins sortiment – så kom gerne tilbage fra tid til anden og oplev de nye produkter. 

 

Skånsom for huden

Babyer og små børns hud er utroligt fin og sart, da den først skal udvikles og styrkes så den kan modstå livets mange udfordringer. Netop derfor er alle produkter fra Lille Kanin dermatologisk testet, samtidig med at de har det nordiske Svanemærke, AllergyCertified, Astma Allergi Nordic, Ecocert COSMOS Natural og Vegan Trademark certificeringer. Kort sagt – du kan trygt og sikkert bruge Lille Kanin hudplejeprodukterne på dit barns hud. 

 

Miljøvenlig og bæredygtig emballage

Det er ikke kun dit barns hud, Lille Kanin produkterne er skånsomme overfor. Miljøet er også i fokus når Lille Kanin produkterne skal emballeres. Uanset hvilket Lille Kanin produkt du køber, så er det pakket i emballage produceret af genanvendelige materialer. Etiketter er desuden fremstillet af restaffald fra sukkerrør.

 

Køb Lille Kanin hos Helsam 

Hos Helsam, både i butikker og her på helsam.dk, finder du et spændende udvalg af hudplejeprodukter fra Lille Kanin. Udvalget består af alt du skal bruge til et mildt bad, til et godt bleskifte og til en generel god og skånsom hudpleje for din baby. 

Du kan købe Lille Kanin online, her på helsam.dk, og få din ordre leveret i løbet af få dage. Vi har desuden fri fragt på alle ordrer over 199 kr. Fri fragt får du også hvis du bestiller til afhentning i din nærmeste Helsam-forretning. 

Er du medlem af vores kundeklub, Club Overskud? Som medlem opnår du mange spændende fordele: 

  • 5% bonusoptjening ved hvert køb over 300 kr.
  • Brug dine point i både butik og på helsam.dk
  • 100 point svarer til 100 kr. rabat
  • Alle dine kvitteringer samlet ét sted
  • Inspiration med nyheder, tips, idéer og tilbud
  • Konkurrencer kun for medlemmer

Bliv medlem af Club Overskud her – det er helt gratis.