Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Derma

Derma er ren, parfumefri hudpleje til hele familien. Gå på opdagelse i Dermas brede udvalg af certificerede plejeprodukter til fornuftige hverdagspriser, og fyld kurven med ren samvittighed. Alle produkter – fra shampoo, sæbe til solcreme - er allergi- og miljømærkede. Flere er også økologiske. For fremtidens skyld.

Sortér efter

Mærker

64 produkter
Sortér efter

Derma hudpleje til hele familien

Derma Eco Woman 
er det rene, naturlige valg, når du vil holde din hud sund, smuk og velplejet. Beriget med funktionelle og nærende ingredienser, E-vitamin og naturlige antioxidanter. Hele serien er økologisk certificeret, miljø- og allergimærket. Vi garanterer dig 100% forkælelse - 0% unødig kemi.

Derma Family

er milde, parfumefri plejeprodukter til krop og hår, som du kan bruge hver dag uden at udtørre og irritere huden. Serien er både Svanemærket og allergimærket, og til dig, der vil passe godt på både dig selv, familien & miljøet.

Derma Man
er milde og effektive plejeprodukter til mænd, der ønsker sund og velplejet hud og hår. Serien er parfumefri, Svane- og allergimærket og udviklet til sensitiv hud, som udsættes for barbering, og behøver ekstra pleje.

Derma Eco Baby

er ansvarlige og børnevenlige produkter, der blidt og effektivt plejer børns hud, hår og hovedbund. Uden parfume og anden unødig kemi. Serien er økologisk certificeret, miljø- og allergimærket og vurderet af TÆNK som et sikkert valg fri for problematiske indholdsstoffer.

Derma Sun
er en dansk prisvindende solserie af rene, certificerede solprodukter til hele familien. Uden parfume, parabener og farvestoffer. Solcremerne er meget vandfaste og beskytter effektivt mod UVA og UVB. De er lette i konsistensen og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. 

Derma Hand
er en parfumefri og allergivenlig håndsprit gel, der sikrer rene og bakteriefri hænder. Med 70 vol% alkohol, som hurtigt og effektivt dræber mikroorganismer og virker desinficerende. Gelen er tilsat glycerin, som modvirker udtørring af hænderne.