Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Dr. Hauschka

Leder du efter værdifulde cremer og olier eller måske en skøn ansigtspleje? Så har Dr. Hauschka sikkert det perfekte produkt til dig!
Dr. Hauschka er en serie af bl.a. make-up og hudplejeprodukter med naturlige ingredienser. Produkterne kan anvendes på forskellige hudtyper og er fremstillet af planter og urter. De indeholder ingen syntetiske ingredienser, hvilket er godt og sundt for din hud.
Her på siden finder du al den viden du behøver, før du vælger et af de fantastiske produkter fra Dr. Hauscka.

Effektive og miljøvenlige produkter | Alt til din makeup og hudpleje | Dr. Hauschka hos Helsam
Sortér efter

Mærker

67 produkter
Sortér efter

Dr. Hauschka: Hudpleje i verdensklasse

Effektive og miljøvenlige produkter

Produkterne kan anvendes på forskellige hudtyper og er fremstillet af planter og urter. De indeholder ingen syntetiske ingredienser, hvilket er godt og sundt for din hud og for miljøet. Produkterne hjælper dig til at undgå, at din hud kommer i kontakt med skadelige og kemiske affaldsstoffer. Samtidig er de utroligt effektive - så der er mange fordele!

Dr. Hauschka ønsker at forvalte miljøet og den fremtidige livskvalitet, som vores børn og senere generationer skal leve i og med. Alt dette lader sig gøre til konkurrencedygtige priser, og produkterne er af super god og fin kvalitet! Din hud bliver dejlig og fin med disse skønne produkter! Serien kan også være en perfekt værtindegave eller lignende.

Så gør dig selv og miljøet en tjeneste og anvend Dr. Hauschkas produkter. Her hos Helsam har vi forskellige hudplejeprodukter og kosmetik i vores sortiment. Se vores udvalg og vælg dét, der passer dig bedst.

 

Alt til din makeup og hudpleje

Udvalget af hudplejeprodukter er som nævnt meget stort! Uanset om du mangler ny makeup, ansigtscreme, rens eller andet – så finder du det her.

Mascara
Med en mascara fra Dr. Hauschka kan du få dine øjne til at fremtræde helt som du ønsker. Læs vores guide om macara, for at blive klædt på til at vælge den rette til dig.

Makeup
Dr. Hauschkas store udvalg af makeup indeholder både mascara, pudder, foundation, læbestift, eyeliner, øjenskygge og meget mere. Derfor garanterer vi også, at der helt sikkert er et eller flere produkter der passer til dig og dit behov. Når du skal lægge din makeup, er der nogle ting du kan gøre både før og efter, for at få den bedste effekt og holdbarhed. Dem kan du læse meget mere om på vores makeup side.

Facial toner
Er din hud grå og trist? Eller trænger den bare til lidt liv? Facial toneren giver en frisk glød og kan bruges på normal og tør/sart hud. Tonicen regulerer den naturlige fugtproces og understøtter hudens genopbyggende kræfter. Effektivt og skånsomt.

Rensecreme
Det er vigtigt at du renser din hud dagligt. Din hud – især ansigtet – påvirkes dagligt af makeup, vind og vejr. Derfor er det en rigtig god idé, at rense din hud dagligt. Med Dr. Hauschkas Cleansing Cream stimuleres og styrkes din hud. Du mærker hurtigt mandelcremens effektive virkning.

Olier
Nyd et bad med en af de mange lækre badeolier. Du kan også få olien i form af ansigtskompres, og på den måde nænsomt berolige og pleje huden. Duftene er behagelige, og effekten vil du helt sikkert synes om – nemlig blød, ren og sund hud. Hvis du ønsker en olie til hele kroppen, f.eks. til efter badet, kan du vælge en body oil, der findes i flere forskellige varianter.

Fugtgivende cremer
Vælg en god fugtighedscreme eller lotion, hvis dit ansigt eller din krop trænger til fugt. Giv huden dens glød og blødhed tilbage med et af hudeplejeprodukterne fra Dr. Hauschka. Ansigtscreme, bodylotion, fod- og hånd creme er blot nogle af de fugtgivende produkter du finder. Derfor anbefaler vi dig, at du går på opdagelse i det store udvalg, og vælger den eller de cremer der passer til dit behov, så du igen får en smuk og sund hud. Er du i tvivl om hvordan din daglige hudpleje bør være, kan du læse vores artikel ”Tips til god hudpleje”.

 

Dr. Hauschka hos Helsam

Find det hudplejeprodukt du ønsker, og som kan hjælpe dig og din hud, her på Helsam.dk. Du kan ved bestilling vælge, at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Vores butikker ligger spredt over hele landet, og du er selvfølgelig også mere end velkommen i en af vores mange butikker. Her står vi altid klar til at vejlede dig i forbindelse med dit næste køb af hudplejeprodukter.